Pod predsjedavanjem predsjednika Mile Kovačevića danas je u sjedištu Saveza u Banjaluci uz  prisustvo 10 članova, održana 21. sjednica, Prva vanredna, Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Na početku je jednoglasno usvojen Izvod iz zapisnika sa 20-te redovne sjednice Izvršnog odbora  FSRS održane 6. avgusta  2019. godine, čime su potvrđene  sve  odluke sa prethodne sjednice.

Raspravljalo se i o aktuelnoj situaciji u Fudbalskom savezu Republike Srpske sa aspektom na inicijativu  43  delegata  Skupštine koja ide u pravcu sazivanja Vanredne skupštine  Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Svi članovi Izvršnog odbora FSRS su zauzeli stanovište da su u prethodnom radu  učestvovali u donošenju svih odluka,  ali pojedinci su istakli zahtjev da bi predsjednik FSRS Mile Kovačević trebao podnijeti ostavku ne obrazlažući statutarno utvrđene razloge za istom.

Raspravljalo se i o mišljenju Komisije za pravne propise FSRS koju je dala ista, bez zvaničnog traženja od strane generalnog sekretara Saveza. Komisija je dobila raspoložive materijale iz  sjedišta Saveza u cilju pripreme sjednice, ali zvanično u Savezu sjednicu nije održala.

Poslije rasprave  stav predsjednika je bio jasan da ostavku ne želi podnijeti, jer nije prekršio ni jednu statutarnu odredbu.

Zaključeno je da Područni fudbalski savez Trebinje dostavi imena najmanje dva kandidata za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, umjesto Radenka Vasiljevića iz Foče  koji je samoinicijativno napustio članstvo u Izvršnom odboru. 

/MM/fsrs.org/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
jan2020

Foto dana: Radnici DM-a pustil...

Juče se pojavila lijepa fotografija na Fejsbuk grupi Levijatan Forum. Naime, riječ je o fotografiji...

22
jan2020

Auto sletio s puta u Rovinama,...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su...

21
jan2020

Poroci među srednjoškolcima u...

Pušenje je veoma rašireno među srednjoškolcima u Gradišci, koji i pauzu između časova koriste za ova...

21
jan2020

Prekid u isporuci toplotne ene...

IEE Poslovna jedinica ''Toplana'' Gradiška obavještava sve korisnike da će sutra 22. januara doći do...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka