Okružno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv službenice za odnose sa javnošću i licenciranje Fudbalskog saveza RS Jelena Gubić protiv koje su inspektori Policijske uprave Banjaluka podnijeli izvještaj zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo “neovlašćeno fotografisanje”

U naredbi o obustavi istrage navodi se da “ono što je učinila Jelena Gubić nije krivično djelo neovlašćeno fotografisanje iz člana 156. stav 1. Krivičnog zakonika RS”.

Pročitajte još:

U obrazloženju naredbe se navodi da je Jelena Gubić 20. septembra oko devet časova u prostorijama FSRS tokom radnog sastanka, nakon što je u prostorije došao Novak Damjanović i prišao sekretaru FSRS Goranu Ćejiću, te je između njih došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, taj sukob snimila kamerom svog mobilnog telefona, potom pozvala policiju i prijavila sukob. Istoga dana, navodi se dalje, ona je prilikom saslušanja u PU Banjaluka policijskom inspektoru putem aplikacije “Viber” poslala navedeni snimak koji je kasnije emitovan na portalu BN televizije.

- Tužilaštvo je zaključilo da u radnjama osumnjičene nisu ostvarena obilježja krivičnog djela neovlašćeno fotografisanje, zato što sporni snimak nije sačinjen u privatnim prostorijama, već za vrijeme sastanka u službenim prostorijama FSRS koje imaju karakter javnog mjesta - navodi se u obrazloženju naredbe, piše Glas.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

"Bljesak" pred čitao...

Promocija romana "Bljesak", autora Željka Mandića biće održana 15. decembra u 18 časova u banjalučko...

13
dec2019

Gradski fudbalski savez Gradiš...

Gradski fudbalski savez Gradiška organizuje svečanu manifestaciju na kojoj će biti proglašeni najbol...

13
dec2019

Zlatan Vidović o ulozi u filmu...

Zlatan Vidović glumac je Narodnog pozorišta Republike Srpske koji je prve glumačke korake započeo u...

13
dec2019

Engineering Meetup – Gradiška:...

U subotu, 14. decembra od 11:00 do 15:00 u prostorijama Udruženja Most održaće se “Engineering Meetu...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka