Nakon ’’famoznog’’ Urugvaja i prve smotre najboljih svjetskih fudbalskih selekcija, na red je četiri godine kasnije došlo drugo Svjetsko prvenstvo, koje po mnogima spada u jedno od najlošijih, zbog toga što je ovaj šampionat imao veliko političko obilježje. Naime, za organizatora ovog mundijala prijavila su se samo dva kandidata, Švedska i Italija, a ’’Veliki Duče’’ ili Benito Musolini naredio je da Italija mora dobiti ovo takmičenje, tako je i bilo.

Vjerujem da i sve Vas dragi čitaoci, prije svih mušku populaciju, ali naravno i žensku obuzima velika euforija, i da sa velikim nestrpljenjem očekujete Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji, koje će se održati od 14. juna do 15. jula ove godine. Za Vas smo pripremili retrospektivu svih dosadašnjih održanih smotri najboljih svjetskih fudbalskih reprezentacija, a naravno priču počinjemo sa Prvim prvenstvom svijeta koje je održano u Urugvaju, te sada nakon filma Dragana Bjelogrlića ''Montevideo, Bog te video'', čuvene 1930. godine.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

19
mar2018

Adžić: Situacija na terenu je...

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić poručuje građanima da je situacija pod kontrolom i da nema raz...

19
mar2018

Dubrave deklasirale Ljubić, Je...

Nakon prologniranja svih takmičenja za sedam dana, proteklog vikenda startala je i Druga liga Republ...

18
mar2018

''Sikiranti'' slavili u Podgra...

Utakmicama 14. kola nastavljeno je prvenstvo u Područnoj ligi Gradiška. Kao i do sada bilo je veoma...

18
mar2018

Omladinac startao pobjedom, La...

Proteklog vikenda utakmicama dvanaestog kola nastavljen je šampionat u Opštinskoj fudbalskoj ligi Gr...