Selidbe

Šef stručnog štaba Kozare Nedžad Žerić odlučio je da prozivku obavi tek 27. januara, jer smatra da će i od tada imati dovoljno vremena da Gradiščane pripremi za proljećna iskušenja.

- Ostaće nam šest sedmica što će biti dovoljno da odradimo kvalitetne pripreme. Planirano je da sve treninge odradimo na našem i okolnim terenima, a to ćemo kombinovati i sa radom u teretani. Još je rano govoriti o kontrolnim mečevima, ali sam planirao da odigramo šest utakmica - naglasio je Žerić.

Još uvijek niko nije napustio redove Kozare iako su ugovori istekli Bojanu Bataru, Aleksandru Popoviću, Amiru Kukavici, Dušanu Bradiću, Asmiru Hamziću i Daliboru Miliću. 

- U zavisnosti od broja odlazaka zavisiće i angažovanje eventualnih pojačanja. Jesen smo okončali na trećem mjestu, prilično smo odmakli ekipama iz donjeg dijela tabele i mirno dočekujemo nastavak prvenstva u kojem je je cilj dalja afirmacija igrača - dodao je Žerić.

/Glas Srpske/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
feb2020

Zbog gripa moguća i obustava n...

Od osnovnih škola u Republici Srpskoj zatraženi su podaci o broju đaka koji izostaju zbog gripa, na...

21
feb2020

Novi slučaj opasne vožnje u su...

Svaki metar auto-puta u Republici Srpskoj je pod budnim okom “crvenih čuvara” koji danonoćno motre n...

21
feb2020

Granična policija: Povećan bro...

Granična policija BiH evidentirala je u prošloj godini 536.583 prelaska granice BiH državljana iz z...

21
feb2020

Poznat identitet učesnika u kr...

Svađa nekoliko muškaraca, u gradiškom naselju Rovine, okončana je krvavim obračunom, u kojem je jedn...