Šampionska pjesma odzvanjala je u Žeravici i kroz Brčko u nedjelju naveče, kada su dva imenjaka, Jedinstva i zvanično postali članovi Prve lige Republike Srpske.

Žeravičani su taj uspjeh osigurali i ranije, ali su dominaciju u Drugoj ligi, grupa zapad potvrdili pobjedom u posljednjem kolu nad Dubravama.

- Poslije sedam godina ponovo smo šampioni. Tada nismo imali uslove, sada imamo. Prijavićemo naš nastup za Prvu ligu. Prvi put u istoriji navijači će u Žeravici moći gledati prvoligaške mečeve - istakao je predsjednik Jedinstva Mirko Petrović.

Ponovo je blistao Ognjen Škorić, koji je pred 400 gledalaca, presudio Dubravama u 48. minutu. Prvi strijelac lige sa 33 gola ne krije da mu je ova titula jedna od najdražih u karijeri.

- Ako moram ocijeniti, po važnosti, ovo je drugi najljepši trenutak u karijeri. Prvi nikad neću zaboraviti kada sam u dresu Srema sa 19 godina igrao na “Marakani” zvaničnu utakmicu protiv Crvene zvezde u Superligi Srbije - rekao je Škorić, koji ne krije da ima ponuda za promjenu sredine.

/MM/Glas Srpske/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2019

Realizovana akcija za odlazak...

Samo par sati nakon što su objavili da pokreću dvije akcije za volonterku i njenu porodicu, članovi...

18
jun2019

Isporučena pomoć za Stupare iz...

U decembru 2018. godine stigla je još jedna pomoć za porodice u Republici Srpskoj, a ovaj put pomogl...

18
jun2019

Obogaćena pozorišna scena Grad...

Nedavnim formiranjem Javne ustanove „Grad pozorište“, ova umjetnost dobila je važnu ulogu u gradskoj...

18
jun2019

U Kruškiku održano druženje dj...

Kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Kruškiku danas je održano druženje djece sa poteškoćama u razv...