Nakon što su iz Fudbalskog kluba ''Lijevče'' pokrenuli akciju prodaje članskih karata, mnogi gradiški privrednici stali su uz klub iz Nove Topole.

Među onima koji su pomogli rad kluba u ovoj godini su i načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, zamjenik načelinka Dragana Ilić i narodni poslanik Ognjen Žmirić.

''Obavještavamo javnost da je počela prodaja članskih karata F.K. Lijevče, uz koje se mogu gledati sve domaće utakmice u 2019. godini. Cijena jedne karte iznosi 30 KM, kupovinom iste pomažete rad kluba, pokazujemo privrženost voljenom klubu, a mi kao klub vas pozivamo da se svi vratimo na tribine i budemo dio jedne velike Topolske porodice!'', poručuju iz FK ''Lijevča'', koji je na kraju jesenje polusezone u Regionalnoj ligi Republike Srpske grupa Zapad zauzeo trinaestu poziciju.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
sep2019

Primadone Tanja Bošković i Rad...

Povodom Male Gospojine, krsne slave grada Gradiška, dive srpskog glumišta Tanja Bošković i Rada prir...

23
sep2019

U Minhenu na Isaru radi paša i...

Guten Tag. Wie geht es dir?

23
sep2019

Grobari vrijeđali Marina

Navijači Partizana skandalozno su vrijeđali kapitena Crvene zvezde tokom vječitog derbija.

23
sep2019

Policijski komandir iz Gradišk...

Suspendovani komandir Jedinice za podršku Policijske uprave Gradiška Dragan Gavrilović (39) iz Gradi...