U odnosu na turbulentnu jesen, polusezonu bez uprave, trenera, finansija i sasvim izvjesno gašenje jednog od najstarijih i najrenomiranijih klubova na regiji, neke stvari su se tokom zime u FK ''Lijevče'' posložile na pravo mjesto.

U decembru nakon održane skupštine kluba izabran je upravni odbor koji je uspio da marljivim, predanim radom, prožetim ljubavlju prema svom klubu i svom mjestu, a sve uz maksimalnu podršku svih ljudi u klubu i oko kluba stvori osnove za normalno funkcionisanje.

Sportski aspekt je tek posebna priča, od kluba koji je bio na ivici ispadanja, novi trener zajedno sa igračkim kadrom koji je kvalitetno pojačan nakon zimskog prelaznog roka uspio je da pored ''Borca'' iz Kozarske Dubice sakupi najviše bodova na Regionalnom Zapadu.

Tako je od ekipe iz ambisa i već viđenog četvrtoligaša ''Lijevče'' došlo u poziciju da u posljednjim kolima takmičenja samo odlučuje o svojoj sudbini.

Prva prilika da pogledate novu dobru fudbalsku predstavu i da podržite Lijevče je već u subotu kada u Novu Topolu stiže ''FSA'' iz Prijedora. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
jul2019

Počeli “Dani dijaspore” u Dubr...

Trodnevna manifestacija “Dani dijaspore” počela je nastupom kulturno-umjetničkih društava na stadion...

20
jul2019

Drugi Pub kviz u Gradišci iz p...

Zapisi iz svakodnevice jednog namćora (osjetljivog na zvuke) - dan tristo šesti.

19
jul2019

U Podgradcima grad napravilo u...

U posljednje vrijeme Gradiška se suočava sa sve češćim naletima nevremena koje za sobom ostavlja ozb...

19
jul2019

Srpčanin počinio krađu i tešku...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Ban...