U odnosu na turbulentnu jesen, polusezonu bez uprave, trenera, finansija i sasvim izvjesno gašenje jednog od najstarijih i najrenomiranijih klubova na regiji, neke stvari su se tokom zime u FK ''Lijevče'' posložile na pravo mjesto.

U decembru nakon održane skupštine kluba izabran je upravni odbor koji je uspio da marljivim, predanim radom, prožetim ljubavlju prema svom klubu i svom mjestu, a sve uz maksimalnu podršku svih ljudi u klubu i oko kluba stvori osnove za normalno funkcionisanje.

Sportski aspekt je tek posebna priča, od kluba koji je bio na ivici ispadanja, novi trener zajedno sa igračkim kadrom koji je kvalitetno pojačan nakon zimskog prelaznog roka uspio je da pored ''Borca'' iz Kozarske Dubice sakupi najviše bodova na Regionalnom Zapadu.

Tako je od ekipe iz ambisa i već viđenog četvrtoligaša ''Lijevče'' došlo u poziciju da u posljednjim kolima takmičenja samo odlučuje o svojoj sudbini.

Prva prilika da pogledate novu dobru fudbalsku predstavu i da podržite Lijevče je već u subotu kada u Novu Topolu stiže ''FSA'' iz Prijedora. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

10
dec2019

Engineering Meetup – Gradiška

U subotu, 14. decembra od 11:00 do 15:00 u prostorijama Udruženja Most održaće se ''Engineering Meet...

10
dec2019

Susret ratnih drugova: Vezisti...

Poslije 25 godina, od kada su odložili vojne uniforme i uređaje, bivši pripadnici bataljona veze Prv...

10
dec2019

Mladić iz Bakinaca pucao sebi...

Prava ljubavna drama odigrala se u nedjelju u selu Bakinci kod Laktaša kada je B.S. (24) zbog neuzvr...

09
dec2019

Tea Kovačević u finalu turnira...

Tea Kovačević (9) iz Gradiške otputovala je na Floridu, u Majami na najveći i najprestižniji svjetsk...