Prije desetak dana spuštena je zavjesa u skoro svim takmičenjima u okviru Fudbalskog saveza Republike Srpske, pa tako i u Područnoj ligi Gradiška.

Titulu prvaka PFL Gradiška za sezonu 2018/2019 zasluženo je osvojila ekipa Kozare iz Turjaka, kojoj je ova sezona jedna od najuspješnijih u dugoj istoriji kluba.

Iako mnogi klubovi u Republici Srpskoj tavore u niželigaškim rangovima takmičenja, lijepih primjera ipak ima. Upravo jedan takav dolazi iz ovog divnog mjesta na obroncima planine Kozare.

Uz dugo zajedništvo, druženje, uzajamno poštovanje i naravno odličan fudbal rezultat nikada neće izostati, a to su upravo u protekloj sezoni pokazali fudbaleri Kozare. Ono što je veoma značajno istaći jeste i nagrada za postignute rezultate.

Rijetki su i prvoligaši u našoj zemlji koji su u mogućnosti da tokom ljetne pauze sebi obezbjede pripreme (boravak) na nekom egzotičnom mjestu, međutim uprava turjačke Kozare svojim pulenima obezbjedila je ljetovanje ove godine na crnogorskom primorju.

Malo je ovakvih primjera, no upravo zato i pišem ove redove, uz nadu da će ih biti još mnogo, pa stoga dame i gospodo ugledajte se na sportski kolektiv iz Turjaka, jer ništa ne dolazi preko noći!

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

25
avg2019

Podlegao muškarac kojem je zet...

​Milan Mudrinić (57) iz Bosanske Krupe preminuo je sinoć na UKC RS usljed teških povreda nakon što m...

24
avg2019

Ispaljene 93 protivgradne rake...

Protivgradna zaštita danas je ispalila 93 rakete na području opština Laktaši i Kozarska Dubica, te g...

24
avg2019

Raspored i satnica svih utakmi...

Svjetsko prvenstvo u košarci, Mundobasket 2019, najveći je sportski događaj na planeti u ovoj godini...

24
avg2019

Škorić držao Jedinstvo u igri,...

Fudbaleri žeravičkog Jedinstva u okviru trećeg kola Druge lige Republike Srpske grupa zapad, gostova...