Prije desetak dana spuštena je zavjesa u skoro svim takmičenjima u okviru Fudbalskog saveza Republike Srpske, pa tako i u Područnoj ligi Gradiška.

Titulu prvaka PFL Gradiška za sezonu 2018/2019 zasluženo je osvojila ekipa Kozare iz Turjaka, kojoj je ova sezona jedna od najuspješnijih u dugoj istoriji kluba.

Iako mnogi klubovi u Republici Srpskoj tavore u niželigaškim rangovima takmičenja, lijepih primjera ipak ima. Upravo jedan takav dolazi iz ovog divnog mjesta na obroncima planine Kozare.

Uz dugo zajedništvo, druženje, uzajamno poštovanje i naravno odličan fudbal rezultat nikada neće izostati, a to su upravo u protekloj sezoni pokazali fudbaleri Kozare. Ono što je veoma značajno istaći jeste i nagrada za postignute rezultate.

Rijetki su i prvoligaši u našoj zemlji koji su u mogućnosti da tokom ljetne pauze sebi obezbjede pripreme (boravak) na nekom egzotičnom mjestu, međutim uprava turjačke Kozare svojim pulenima obezbjedila je ljetovanje ove godine na crnogorskom primorju.

Malo je ovakvih primjera, no upravo zato i pišem ove redove, uz nadu da će ih biti još mnogo, pa stoga dame i gospodo ugledajte se na sportski kolektiv iz Turjaka, jer ništa ne dolazi preko noći!

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
jan2020

Švercuju pancire, ptice i kont...

Stolice, pomfrit rezač, sir za picu, rukavice za dlake, četka za čišćenje, igračke, odstrijeljene p...

23
jan2020

Dual "lovi" na podru...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška od sutra do 24. februara pojačano će...

22
jan2020

Banjalučani i dalje žele Zakar...

Nakon deset dana rada na pripremama za proljećni dio sezone šef stručnog štaba Borca Branislav Krun...

22
jan2020

Nezaposlenost više nije osnova...

Građani koji su preko Zavoda za zapošljavanje ostvarivali pravo na zdravstveno osiguranje, umjesto u...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka