Nakon sedam odigranih kola i prošlonedjeljne pauze zbog održavanja Opštih izbora, na red je došao i taj meč, derbi jesenjeg dijela sezone, a slobodno se može reći i derbi godine u Opštinskoj fudbalskoj ligi Gradiška.

Po svemu sudeći narednih 90 minuta duela između Laminaca i Obradovca u mnogome bi mogao odlučiti putnika u viši rang, Područnu ligu Gradiška. I jedni i drugi u ovaj meč sa pravom ulaze kao veliki optimisti, jer su nakon sedam kola obje ekipe upisale maksimalan broj bodova, dakle 21!

Fudbaleri sa ''Krndija'' do sada su postigli 35 golova, a golman Savković je ove jeseni samo jednom loptu vadio iz vlastite mreže. Ni Laminci ne zaostaju mnogo u ovom djelu statistike. Laminčani su postigli 25 pogodaka, a primili tri, međutim u ovom meču imaće i prednost domaćeg terena, što je svakako za samopouzdanje veoma bitna karika. Pravdu će dijeliti Velibor Gigović, dok će mu pomoćnici biti Božidar Rustić i Dušan Vještica. Delegat susreta je Vitomir Misimović.

Ko će se radovati nakon derbija osmog kola ostaje da vidimo, no da će ova dva tima pružiti sjajnu predstavu za sve fudbalske sladokusce sa opštine Gradiška u to ne sumnjamo.

U sjenci ovog derbija, odigraće se i preostala četiri susreta. U Orahovu stiže Ratar, Romanovci će biti domaćini Vilusima, u Seferovcima snage će odmjeriti Mladost i kozinačko Bratstvo, dok posljednji par čine Jablanica i mašićki Borac.

Parovi 8. kola:

Subota, 13. oktobar, 15.30

  • Mladost (S)-Bratstvo (K)
  • Bratstvo (O)-Ratar

Nedjelja, 14. oktobar, 15.30

  • Laminci-Obradovac
  • Romanovci-Vilusi
  • Jablanica-Borac (M)

Slobodna ekipa: Polet Elezagići

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
jan2020

Foto dana: Radnici DM-a pustil...

Juče se pojavila lijepa fotografija na Fejsbuk grupi Levijatan Forum. Naime, riječ je o fotografiji...

22
jan2020

Auto sletio s puta u Rovinama,...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su...

21
jan2020

Poroci među srednjoškolcima u...

Pušenje je veoma rašireno među srednjoškolcima u Gradišci, koji i pauzu između časova koriste za ova...

21
jan2020

Prekid u isporuci toplotne ene...

IEE Poslovna jedinica ''Toplana'' Gradiška obavještava sve korisnike da će sutra 22. januara doći do...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka