Iako uz mnoštvo problema i turbulencija tokom ljeta, Gradska liga Gradiška startala je posljednje sedmice u avgustu sa osam ekipa i uz odustajanje Jablanice, očekivalo se ipak da će preostalih osam timova voditi ravnopravnu i zanimljivu trku za šampiona.

Međutim... Nakon samo 90 minuta, jedan susret drugog kola nije odigran jer gosti nisu došli na utakmicu. U pitanju je meč između Poleta i seferovačke Mladosti. Zašto su gosti ''izveli'' još jedan udarac gradiškom fudbalu ostaje pitanje. Kakav god da je razlog, mišljenja su svi da se neko rješenje moglo naći, a ne ovako i samo takmičenje ponovo dovesti na rub regularnosti. Povodom toga oglasili su se i razočarani domaćini, koji su za ovaj meč kao i za svaki prethodni pripremli sve, ali ono najvažnije je ipak izostalo.

''Jedna sramna odluka kluba iz Seferovaca da ne dođu na utakmicu, sa čime je sigurno i prvenstvo dovedeno u regularnost. Podsjetićemo da je naš klub i u najgorim vremenima uvijek išao na gostovanja, pa i od tih istih sramotnih Seferovaca gubio i po 10:0, ali nikad nismo dozvolili da ne odemo na utakmicu. Hvala našim igračima i navijačima što su došli, a gostima hvala što nas nisu obavjestili da neće doći i što plaćamo troškove suđenja i ostalog'', stoji u saopštenju kluba iz Elezagića.

Da li će Mladost nakon ovoga snositi neke sankcije ostaje da se vidi, uz nadu da će se svi mečevi Gradske lige Gradiška do juna mjeseca odigrati u fer i sportskom nadmetanju.

U sjenci ovog skandala odigrana su još dva meča. Veliko iznenađenje desilo se u Orahovi, gdje je domaće Bratstvo poraženo od Vilusa, dok je derbi susret drugog kola između kozinačkog Bratstva i mašićkog Borca otišao na stranu gostiju. Meč između Ratara i Romanovaca na rasporedu je 13. oktobra.

Rezultati i tabela nakon 2. kola:

  • Bratstvo (K)-Borac (M) 0:3
  • Bratstvo (O-Vilusi 2:5
  • Polet-Mladost (S) 3:0 *
  • Ratar-Romanovci (13.10)
# Klub Bodovi
1. Borac Mašići 6
2. Polet Elezagići 6
3. Bratstvo Orahova 3
4. Vilusi 3
5. Bratstvo Kozinci 3
6. Ratar Stara Topola 0
7. Mladost Seferovci 0
8. Romanovci 0

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
nov2019

KKI Vrbas šampioni jeseni bez...

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ pobijedio je u derbiju 4. kola Premijer lige BiH ekipu KIK „Zmaj“ s...

16
nov2019

Preživio 34 operacije: Teška s...

Tridesetšestogodišnji Bojan Livopoljac od 2009. godine do danas imao je 34 operacije, nakon kojih je...

16
nov2019

Uskoro izgradnja zdravstevno-s...

Vlada Republike Srpske finansiraće dugo zagovaranu izgradnju zdravstveno – sportskog i turističkog c...

16
nov2019

Dječak kojeg nisam usvojila

Nešto u njegovoj formulaciji me pogodilo. Nešto oko načina na koji je to rekao, zvuk njegovih riječi...