Jankovic

Fudbalski klub Mladost iz Seferovaca proživljava teške dane. Naime, klub se takmiči u Gradskoj lig Gradiška i nakon jesenjeg dijela sezone nalazi se na posljednjem mjestu bez ijednog boda. Tim povodm oglasili su se i na FB stranici kluba, a saopštenje prenosimo u cjelosti.

''Prođe i ova mučna jesen... Nikad gora. Opet skoro prepušteni sami sebi gdje se u sezonu ušlo nespremno i bez stručnog kadra sa raznim dešavanjima. Ne baš širokim spiskom igrača i prevelik broj povreda igrača koji su trebali biti nosioci ekipe i sa dosta mladim i neiskusnim igračima što je rezultiralo jako lošim učinkom našeg tima...

Bilo kako bilo da ne tražimo krivce, mi se samo zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, a nije ih bilo puno. Ne kažemo da smo zaradili da nas hvale. Podrška igračima koji su igrali i iznijeli ovu polusezonu. Izvinjavamo se svim našim iskrenim navijačima i simpatizerima kluba na lošim rezultatima kao i našim sportskim prijateljima FK ''Polet'' i FK ''Vilusi''.

Hvala svim filozofima, demagozima, mesijama na svim obećanjima, raznim savjetima i vizijama kako sve treba funkcionisati da bude ''bolje'', a biće bolje kad svi budemo bolji. A mi se vidimo na proljeće u sigurno boljem izdanju kakav ovaj klub zaslužuje. Zimsku pauzu iskoristićemo za konsolidaciju redova, oparavak povrijeđenih igrača i naravno sa još nekoliko pojačanja i dobrim pripremama i stručnim radom da spremno dočekamo proljeće. J***a takvi smo kakvi smo, al smo uvijek tu...''

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

31
mar2020

Sveštenici iz Laktaša među don...

Sveštenici Arhijerejskog namjesništva sa područja opštine Laktaši, donirali su 3.000 konvertibilnih...

31
mar2020

Volonteri dijele namirnice za...

Volonteri Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica počeli su danas obilazak i podjelu paketa životnih n...

31
mar2020

Devet osoba u Srpskoj nije poš...

Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS objavilo je spisak imena osoba koje su u protekla 24 sat...

31
mar2020

Pročitajte radove Kristine Mil...

Gradiškom Kulturnom centru stigli su novi dva radovi na Konkurs ''Gradiško proljeće''.