Fudbalski klub Mladost iz Seferovaca proživljava teške dane. Naime, klub se takmiči u Gradskoj lig Gradiška i nakon jesenjeg dijela sezone nalazi se na posljednjem mjestu bez ijednog boda. Tim povodm oglasili su se i na FB stranici kluba, a saopštenje prenosimo u cjelosti.

''Prođe i ova mučna jesen... Nikad gora. Opet skoro prepušteni sami sebi gdje se u sezonu ušlo nespremno i bez stručnog kadra sa raznim dešavanjima. Ne baš širokim spiskom igrača i prevelik broj povreda igrača koji su trebali biti nosioci ekipe i sa dosta mladim i neiskusnim igračima što je rezultiralo jako lošim učinkom našeg tima...

Bilo kako bilo da ne tražimo krivce, mi se samo zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, a nije ih bilo puno. Ne kažemo da smo zaradili da nas hvale. Podrška igračima koji su igrali i iznijeli ovu polusezonu. Izvinjavamo se svim našim iskrenim navijačima i simpatizerima kluba na lošim rezultatima kao i našim sportskim prijateljima FK ''Polet'' i FK ''Vilusi''.

Hvala svim filozofima, demagozima, mesijama na svim obećanjima, raznim savjetima i vizijama kako sve treba funkcionisati da bude ''bolje'', a biće bolje kad svi budemo bolji. A mi se vidimo na proljeće u sigurno boljem izdanju kakav ovaj klub zaslužuje. Zimsku pauzu iskoristićemo za konsolidaciju redova, oparavak povrijeđenih igrača i naravno sa još nekoliko pojačanja i dobrim pripremama i stručnim radom da spremno dočekamo proljeće. J***a takvi smo kakvi smo, al smo uvijek tu...''

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...