Trener Boris Savić se ne plaši izazova u Premijer ligi BIH! Mladi stručnjak je potpisao ugovor sa Zvijezdom 09 na dvije godine uz mogućnost nastavka saradnje na još jednu.

Ekipa će u novoj sezoni biti osjetno promijenjena jer nakon kraja sezone klub nije nastavio saradnju sa čak 11 igrača. Savić je Jedinstvo Žeravicu uveo u Prvu ligu Republike Srpske a sad mu slijedi veliki izazov.

-Glavni cilj u narednoj sezoni biće afirmacija mladih igrača iz Akademije. Oni će dobiti pravu šansu da pokažu svoj potencijal, koji sigurno poseduju a cilj je svakako da se opet izbori opstanak u društvu najboljih. Želimo da podmladimo tim i promijenimo fizionomiju ekipe. Očekuje nas veliki posao upravo zbog odlaska velikog broja fudbalera. Što se tiče dolaska igrača, većina će prvo morati da prođe probu. Lično se ne plašim izazova da vodim ekipu u Premijer ligi BIH. Za mene je ovo prilika za dodatni napredak i imam veliki motiv da se dokažem. Radio sam na Kipru, uspješno vodio Jedinstvo i verujem da mogu da u Zvijezdi pokažem svoj trenerski potencijal – istakao je Boris Savić.

/Srpskainfo/

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

19
nov2019

Tužba protiv predsjednika i su...

Ured disciplinskog tužioca VSTV-a podigao disciplinsku tužbu protiv okružnog tužioca iz Banja Luke D...

19
nov2019

Pripadnici Policijske uprave G...

Povodom obilježavanja Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska upra...

19
nov2019

U Domu zdravlja Gradiška nesta...

U Domu zdravlja Gradiška nestalo je vakcina protiv gripa, potvrdili su u Higijensko-epidemiološkoj s...

19
nov2019

Dražine medalje za život

Da nastanak invaliditeta nije tako velika tragedija kao što to izgleda, najbolje dokazuje Draženko M...