Policijska uprava Gradiška, javnom kampanjom koju je organizovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod sloganom „Igra u kojoj uvijek gubiš“, obilježila je Međunarodni mjesec borbe protiv bolesti zavisnosti, a sa ciljem da se javnost upozori na sve štetnosti i posljedice koje nastaju konzumiranjem narkotika i adekvatnog preventivnog djelovanja na suzbijanju zloupotreba droga.

Na petnaestak kilometara  od Banjaluke na glavnom putu prema Prijedoru smješteno je lijepo i pitomo naselje Potkozarje. Zaputili smo se u taj pitomi kraj da bi razgovarali sa jednim mladim ali vrijednim i čestitim domaćinom, koji sa tridesetčetiri godine ima suprugu, troje djece, svoj malinjak i svoj ribnjak. I ima nešto što sve rjeđe srećemo a to je osmijeh na licu, čvrstu volju da njegovo imanje napreduje i tačno zna šta želi. Neki bi rekli da je sve to malo a on kaže da mu je  posve  dovoljno da bude sretan i sam svoj gazda. Riječ je o Goranu Karaliću mladom čovjeku koji je odlučio da živi i radi da bi podizao porodično imanje da bi ono jednog dana postalo gnijezdo za njegovu djecu.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

11
dec2018

Mjesec (borbe protiv) ovisnost...

Nekada je droga bila strašna, svi su je se plašili, bježali od pomisli da im se komšija na kraju sel...

11
dec2018

PU Gradiška obilježila Međunar...

Policijska uprava Gradiška, javnom kampanjom koju je organizovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova R...

11
dec2018

Mladi na selu: „Hoću da sam sv...

Na petnaestak kilometara od Banjaluke na glavnom putu prema Prijedoru smješteno je lijepo i pitomo n...

09
dec2018

Kaliopi i ja

Početi iz početka... nikad nije lako... poprilično smarajuće, ali vrijedi, jer pretočiti interne rij...