Na magistarlnom putu Gradiška - Banja Luka, u mjestu Rovine, opština Gradiška, 22.06.2018. godine oko 16,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgodau kojoj su učestvovali P.T. (1983) iz Gradiške koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,Jetta“i R.B. (1964) iz Dervente koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,BMW“. 

Na mjestu suvozača u putničkom automobilu marke ,,Jetta“nalazio se P.T. (1972) iz Gradiške, a kao putnik u vozilu nalazio se S.B. (1995) iz Gradiške. Kao putnik u putničkom automobilu marke ,,BMW“ nalazila se Z.P. (1955) iz Petrinje, Republika Hrvatska. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede zadobiili su vozač putničkog autimobila marke ,,Jetta“ P.T, suvozač P.T i putnik S.B. kao i putnik Z.P. u putničkom automobilu marke ,,BMW“.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šah u Republici Srpskoj ima dv...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...