Na magistarlnom putu Gradiška - Banja Luka, u mjestu Rovine, opština Gradiška, 22.06.2018. godine oko 16,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgodau kojoj su učestvovali P.T. (1983) iz Gradiške koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,Jetta“i R.B. (1964) iz Dervente koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,BMW“. 

Na mjestu suvozača u putničkom automobilu marke ,,Jetta“nalazio se P.T. (1972) iz Gradiške, a kao putnik u vozilu nalazio se S.B. (1995) iz Gradiške. Kao putnik u putničkom automobilu marke ,,BMW“ nalazila se Z.P. (1955) iz Petrinje, Republika Hrvatska. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede zadobiili su vozač putničkog autimobila marke ,,Jetta“ P.T, suvozač P.T i putnik S.B. kao i putnik Z.P. u putničkom automobilu marke ,,BMW“.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

06
dec2019

Prijem za zlatnu karatistkinju...

Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević organizovao je prijem za članicu Karate kluba Borac iz ove opš...

06
dec2019

U BiH za 12 mjeseci ubijeno 12...

U proteklih 12 mjeseci, prema podacima nevladinih organizacija koje se bave rodno zasnovanim nasilje...

06
dec2019

Studentica Anja Suzić u pobjed...

Studentica Univerziteta Pim Anja Suzić, student treće godine studijskog programa Psihologije, na kon...

06
dec2019

Kozara spremna za zimsku sezon...

Na Kozari spremno dočekuju početak zimske sezone.