Policijski službenici Policijske uprave Gradiška preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti zaprimljene prijave od 16.07.2018. godine, da se na magistralnom putu Srbac – Nova Topola, u mjesti Inađol, opština Srbac, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ,,Smart Fort“, kojim je upravljao D.B. (1987) iz Srpca. 

Naime, policijski službenici su dolaskom na lice mjesta, u vozilu zatekli lice D.B, te mu se približili sa ciljem pružanja pomoći i utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, nakon čega je D.B. iznenada otvorio vrata automobila, te iz vatrenog oružja ispalio hitac u pravcu policijskih službenika. 

Lice D.B. je lišen slobode, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i rad na dokumentovanju i kvalifikaciji krivičnog djela je u toku.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

06
dec2019

Prijem za zlatnu karatistkinju...

Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević organizovao je prijem za članicu Karate kluba Borac iz ove opš...

06
dec2019

U BiH za 12 mjeseci ubijeno 12...

U proteklih 12 mjeseci, prema podacima nevladinih organizacija koje se bave rodno zasnovanim nasilje...

06
dec2019

Studentica Anja Suzić u pobjed...

Studentica Univerziteta Pim Anja Suzić, student treće godine studijskog programa Psihologije, na kon...

06
dec2019

Kozara spremna za zimsku sezon...

Na Kozari spremno dočekuju početak zimske sezone.