Na lokalnom putu Dragelji - Grbavci, opština Gradiška, 04.09.2018. godine oko 13,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.B. (1959) iz Gradiške, sa autobusom marke ,,VW Čipilito“ i Ž.D. (1966) iz Gradiške, sa teretnim motornim vozilom marke ,,Man“, kojom prilikom je putnik u autobusu-sedamnaestogodišnjakinja zadobila tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Na magistarlnom putu Gradiška - Banja Luka, u mjestu Romanovci, opština Gradiška, 04.09.2018. godine oko 18,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.R. (1951) iz Banja Luke, sa autobusom marke ,,Mercedes“ i S.Z. (1965) iz Laktaša, sa putničkim automobilom marke ,,Mercedes“, sa kojim se u vozilu nalazio suvozač S.Z. (1964) iz Laktaša. Vozač i suvozač u putničkom automobilu zadobili su tjelesne povrede i prvezeni su u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, dok su dva putnika u autobusu- desetogodišnjak i jedanaestogodišnjak zadobili tjelesne povrede i medicinska pomoć im je ukazana u Opštoj bolnici Gradiška.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Na raskrsnici ulica Đakona Avakuma i Mladena Stojanovića, opština Gradiška, 05.09.2018. godine oko 00,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza mopeda marke ,,Excatly“ kojim je upravljala H.Š. (1992) iz Gradiške, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne poverde, a medicinska pomoć ukazana joj je u Opštoj bolnici Gradiška.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šahisti u Republici Srpskoj ig...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...