Na lokalnom putu Dragelji - Grbavci, opština Gradiška, 04.09.2018. godine oko 13,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.B. (1959) iz Gradiške, sa autobusom marke ,,VW Čipilito“ i Ž.D. (1966) iz Gradiške, sa teretnim motornim vozilom marke ,,Man“, kojom prilikom je putnik u autobusu-sedamnaestogodišnjakinja zadobila tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Na magistarlnom putu Gradiška - Banja Luka, u mjestu Romanovci, opština Gradiška, 04.09.2018. godine oko 18,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.R. (1951) iz Banja Luke, sa autobusom marke ,,Mercedes“ i S.Z. (1965) iz Laktaša, sa putničkim automobilom marke ,,Mercedes“, sa kojim se u vozilu nalazio suvozač S.Z. (1964) iz Laktaša. Vozač i suvozač u putničkom automobilu zadobili su tjelesne povrede i prvezeni su u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, dok su dva putnika u autobusu- desetogodišnjak i jedanaestogodišnjak zadobili tjelesne povrede i medicinska pomoć im je ukazana u Opštoj bolnici Gradiška.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Na raskrsnici ulica Đakona Avakuma i Mladena Stojanovića, opština Gradiška, 05.09.2018. godine oko 00,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza mopeda marke ,,Excatly“ kojim je upravljala H.Š. (1992) iz Gradiške, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne poverde, a medicinska pomoć ukazana joj je u Opštoj bolnici Gradiška.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

06
dec2019

Prijem za zlatnu karatistkinju...

Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević organizovao je prijem za članicu Karate kluba Borac iz ove opš...

06
dec2019

U BiH za 12 mjeseci ubijeno 12...

U proteklih 12 mjeseci, prema podacima nevladinih organizacija koje se bave rodno zasnovanim nasilje...

06
dec2019

Studentica Anja Suzić u pobjed...

Studentica Univerziteta Pim Anja Suzić, student treće godine studijskog programa Psihologije, na kon...

06
dec2019

Kozara spremna za zimsku sezon...

Na Kozari spremno dočekuju početak zimske sezone.