Prema podacima Policijske uprave Gradiška u proteklih osam mjeseci evidentirano je 137 migranata na području opštine Gradiška. Skoro svi evidentirani najčešće su bili ili u Dositejevoj ulici u dvorani koja je u izgradnji ili na Autobuskoj stanici.

Iz PU Gradiška apeluju na Građane da ukoliko primjete bilo koga ko bi mogao podsjećati na migranta, da odmah pozovu 122 i prijave lice policiji. Isto tako iz policije apeluju i na vozače kamiona da obrate pažnju na njihove prikolice u koje se često ukrcaju migranti, pokušavajući da se domognu Evropske unije. 

Nezvanično smo saznali da se desio jedan ovakav slučaj, gdje su vozači kamiona slučajno ustanovili da su im u prikolici migranti. Posebna se pažnja treba obratiti na ovu pojavu, jer ukoliko vam policija pronađe migrante u vozilu, možete dobiti i zatvorsku kaznu.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

12
nov2019

Promocija knjige Nenada Andrić...

Udruženje svetogoraca "Sveti Sava" Republike Srpske, organizuje predstavljanje dve divne knjige, aut...

12
nov2019

Pomozimo teško bolesnoj samohr...

Piše Snježana Plavšić-Đurović...

12
nov2019

Hranitelj porodice u zatvoru z...

Zbog tri metra drveta za ogrev koje je usjekao u državnoj šumi, Fikret Dedić, nezaposleni demobilisa...

12
nov2019

Jeftina radna snaga postaje pr...

Problemi koji muče investitore u RS su nedostak radne snage te kako zaustaviti trend odlaska iz RS i...