Policijskoj stanici Gradiška, 09.04.2019. godine, oko 13,35 časova, oštećeni je prijavio da su neposredno prije momenta prijave, iz samostalne trgovinske radnje u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, dva nepoznata lica, otuđila razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića, te da su se putničkim vozilom marke ,,Audi“ udaljila u nepoznatom pravcu.

Postupajući po navedenoj prijavi, a brzim i koordinisanim radom policijskih službenika Policijske stanice Gradiška i Policijske stanice Nova Topola, identifikovano je vozilo, te isto zaustavljeno i kontrolisano u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, a kojim je upravljao M.L. (1975) iz Brčkog, sa kojim se u vozilu nalazio i D.L. (1977) iz Brčkog.

Zbog postojanja sumnje da su počinila krivično djelo ,,Кrađa“, M.L. i D.L. lišeni su slobode, od istih su oduzeti otuđeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku (alkoholna pića, duvanski proizvodi i razni trgovački artikli).

Takođe, lica se sumnjiče, da su 04.04.2019. godine, u poslijepodnevnim časovima, iz samostalne trgovinske radnje u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, otuđila određenu količinu duvanskih proizvoda.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 2.700,00 КM. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica nakon ispitivanja, otpuste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv istih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela ,,Кrađa“.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
jul2019

Potpisan ugovor o izgradnji mo...

Predstavnici "Hrvatskih cesta" potpisali su danas u Zagrebu ugovor o početku izgradnje mosta na Savi...

16
jul2019

Ekipa Dvorac Bejić najbolja u...

Ekipa Dvorac Bejić trijumfovala je na petnaestom izdanju međunarodnog turnira u malom fudbalu „Gradi...

15
jul2019

BK "SUMMIT" se okiti...

Da svim snagama brane titulu najboljeg kluba u državi iz prethodne godine govori novi podatak kojim...

15
jul2019

SRC ''Lužani'': Uskoro turnir...

U organizaciji članova Sportskog društva ''Lužani 1985'' koje je nakon prekida prošle godine ponovo...