Policijskoj stanici Gradiška, 09.04.2019. godine, oko 13,35 časova, oštećeni je prijavio da su neposredno prije momenta prijave, iz samostalne trgovinske radnje u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, dva nepoznata lica, otuđila razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića, te da su se putničkim vozilom marke ,,Audi“ udaljila u nepoznatom pravcu.

Postupajući po navedenoj prijavi, a brzim i koordinisanim radom policijskih službenika Policijske stanice Gradiška i Policijske stanice Nova Topola, identifikovano je vozilo, te isto zaustavljeno i kontrolisano u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, a kojim je upravljao M.L. (1975) iz Brčkog, sa kojim se u vozilu nalazio i D.L. (1977) iz Brčkog.

Zbog postojanja sumnje da su počinila krivično djelo ,,Кrađa“, M.L. i D.L. lišeni su slobode, od istih su oduzeti otuđeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku (alkoholna pića, duvanski proizvodi i razni trgovački artikli).

Takođe, lica se sumnjiče, da su 04.04.2019. godine, u poslijepodnevnim časovima, iz samostalne trgovinske radnje u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, otuđila određenu količinu duvanskih proizvoda.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 2.700,00 КM. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica nakon ispitivanja, otpuste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv istih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela ,,Кrađa“.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...