Članovi humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" uručili su zahvalnicu gradonačelniku grada Gradiška gospodinu Zoranu Adžiću za doprinos i pomoć pri realizaciji humanitarnog projekta "Trojka iz bloka" koji se održava u našem gradu.

Organizacija je prošle godine sprovela humanitarni projekat "Trojka iz bloka" koji je prikupio 7000 KM za pomoć porodici Đurić iz sela Čatrnja kod Gradiške, gdje je ovom akcijom realizovana kupovina traktora sa priključcima. Organizacija je do sada organizovala nekoliko humanitarnih akcija kao što su "Pikaod iz bloka", "Bioskop iz bloka" i najveći projekat "Trojka iz bloka" koji će se održati i ove godine 01. juna ispred Kulturnog centra u Gradišci. Cilj ovogodišnje akcije jeste pomoć za desetočlanu porodicu Gajić iz Romanovaca pored Gradiške, kojoj će organizacija obezbijediti renoviranje i sanaciju kuće kao i proširenje stambenog prostora.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
jul2019

Potpisan ugovor o izgradnji mo...

Predstavnici "Hrvatskih cesta" potpisali su danas u Zagrebu ugovor o početku izgradnje mosta na Savi...

16
jul2019

Ekipa Dvorac Bejić najbolja u...

Ekipa Dvorac Bejić trijumfovala je na petnaestom izdanju međunarodnog turnira u malom fudbalu „Gradi...

15
jul2019

BK "SUMMIT" se okiti...

Da svim snagama brane titulu najboljeg kluba u državi iz prethodne godine govori novi podatak kojim...

15
jul2019

SRC ''Lužani'': Uskoro turnir...

U organizaciji članova Sportskog društva ''Lužani 1985'' koje je nakon prekida prošle godine ponovo...