Ana Radić (21) iz Prijedora podlegla je povredama koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći u Trnu kod Laktaša, potvrđeno je “Glasu Srpske”. Ona je bila suvozač u “audiju” koji se sudario sa “golfom”. Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 21 čas. Sudarili su se “audi”, kojim je upravljao Neđo Marić (22) iz Banjaluke i “golf”, za čijim volanom je bio Stojadin Knežević (50) iz Prijedora.

- U saobraćajnoj nesreći povrijeđene su vozač “golfa” S. K. i suvozač u “audiju” A. R, koja je od zadobijenih povreda preminula - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Djevojka je četvrta žrtva dvije teške saobraćajke koje su se dogodile nedaleko od Laktaša za samo tri dana. U subotu su poginula tri mladića: Milan Golubović, Saša Kudra i Mišo Vujmilović, a u ponedjeljak Ana Radić.

Jedan od očevidaca, žena koja nije željela da joj objavimo ime, izjavila je da se nalazila u blizini mjesta gdje se dogodila stravična nesreća.

- Još sam u šoku. Sreća je što niko od pješaka nije nastradao, jer se na svega nekoliko metara od mjesta gdje su se sudarila vozila nalazila grupa od desetoro djece. Velika tragedija. Ona tri mladića za vikend iz Laktaša, sad ova djevojka. Ne znam šta se dešava da nam djeca tako stradaju u saobraćajnim nesrećama - rekla je mještanka Trna.

Prema nezvaničnim informacijama, oba automobila su se kretala velikom brzinom iz pravca Laktaša ka Banjaluci i najvjerovatnije je jedan od njih naglo skrenuo i udario u drugo vozilo.

Uviđaj je izvršila laktaška policija, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Dobojlije Aleksandar S. (19) i Drago J. (75), te Tuzlak Edin P. (36) povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći u naselju Bare kod Doboja. Policija je potvrdila, navodeći inicijale, da su se u ponedjeljak oko 19.30 časova sudarila tri automobila: “golf” kojim je upravljao Aleksandar S. “reno” čiji vozač je bio Drago J. i “sitroen”, za čijim upravljačem je bio Edin P. Povrijeđeni su prevezeni u dobojsku bolnicu, gdje su im konstatovane lakše povrede. Policija je obavila uviđaj. Istragom će biti utvrđen uzrok ove saobraćajke.

Povrijeđene maloljetnice

Dvije maloljetnice, od kojih jedna teže, povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći u Oskovu kod Živinica. Prema policijskom saopštenju, nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 16 časova. Sudarili su se “džeta”, koju je vozio A. K. (35) i “tojota”, za čijim volanom je bio E. C. (44). Djevojčice od 12 i 16 godina bile su saputnice u “džeti”.

/Glas Srpske/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

Komentar na Fejsbuku koji je n...

Šaljivi komentar koji je objavila popularna stranica ''Apstraktni vicevi'' nasmijala je cijeli regio...

21
nov2019

Derbi: Futsaleri ''Boračke'' i...

Nakon dva odigrana kola u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, grupa zapad, na red je došao prvi sud...

21
nov2019

''Zimski grad'' i poznati izvo...

Otvaranje ovogodišnje ''Gradiške zime'' planirano je 15. decembra uz koncert Amadeus benda, a svečan...

21
nov2019

Policijska uprava Gradiška obi...

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstv...