Bijeljinsko preduzeće za promet i usluge naftnih derivata "Dragstes d.o.o." prije dva dana otvorilo je poslovnicu - benzisku pumpu u Gradišci. Cijene goriva su kao i one u Bijeljini 1,99KM dizel i benzin, što je za oko 20 feninga jeftinije u odnosu na ostale benziske pumpe na području grada Gradiška.

Kako ''Micro mreža'' nezvanično saznaje, putem telefonskog razgovora sa zaposlenima u Dragstesu, kako kažu, planiraju da otvore još jednu benzisku pumpu u Gradišci. Ova bijeljinska firma je poslovala ranije u Gradišci, u mjestu Brestovčina, gdje je došlo do spora sa kompanijom "Nešković d.o.o.", nakon čega su se iz Dragstesa povukli sa gradiške regije.

Povratkom u Gradišku moglo bi doći do ozbiljnog obaranja cijena goriva, jer iz Dragstesa tvrde da ovo nije akcijska cijena nego cijena koju će zadržati i u budućnosti, što će zasigurno obradovati lokalno stanovništvo.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...