Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 05.11.2019. godine, lišili su slobode lice inicijala B.P. iz Gradiške, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo „Proganjanje“.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 05.11.2019. godine, oko 13,00 časova, oštećena je prijavila da ju je unazad desetak dana fizički napao B.P. nanijevši joj tjelesne povrede, te da joj upućuje poruke uznemirujućeg sadržaja.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres porodične kuće koju koristi osumnjičeni B.P, vlasništvo N.P. iz Gradiške, i tom prilikom pronađeno je vatreno oružje – automatska puška, više komada municije i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Izvršenim alkotestiranjem lica B.P, kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv B.P. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Proganjanje“, a protiv N.P. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

LVS "Most" vas poziv...

Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U i...

20
nov2019

Kampanja studenata socijalnog...

Grupa studenata socijalnog rada iz Banja Luke danas je na Trgu Krajine održala kampanju u okviru pro...

20
nov2019

Sud izbjegava presuditi o zlou...

„Robne rezerve Republike Srpske“ uputile su danas urgenciju Okružnom privrednom sudu Banjaluka da do...

20
nov2019

Osumnjičeni za napad na novina...

Nedeljko Dukić, osumnjičeni za pokušaj ubistva novinara "BN televizije" Vladimira Kovačevića, nalazi...