Policija iz Gradiške uhapsila je V. N. iz toga grada zbog sumnje da je proganjao i napao ženu, a zatim nakon hapšenja pokušao je i pobjeći iz policijske stanice, te povrijedio i policajca.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je da se on sumnjiči za krivična djela tjelesne povrede, proganjanje i sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

– Policiji je u nedjelju oko dva časa iza ponoći prijavljeno da je V. N. fizički napao oštećenu i nanio joj tjelesne povrede. Postpuajći po prijavi policija je došla do saznanje da V. N. već duži period prati i uznemirava oštećenu, te da ju je 16. Novembra oko 23 časa i fizički napao – pojasnila je Divljanovićeva.

Prilikom hapšenja on je pokušao pobjeći iz službenih prostorija, te je fizički napao policajca, pocijepao mu dio uniforme i nanio mu povrede, piše Srpskainfo.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac. PU Gradiška osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja – poručila je Divljanovićeva.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

Počeo Prvi sajam obrazovanja i...

Gradska uprava grada Gradiška, u saradnji sa obrazovnim i drugim javnim institucijama, organizvoala...

13
dec2019

Eksplozija u poznatom noćnom k...

U Dositejevoj ulici u Gradišci noćas je odjeknula ekplozija, a kako "Nezavisne" saznaju u pitanju je...

13
dec2019

"Bljesak" pred čitao...

Promocija romana "Bljesak", autora Željka Mandića biće održana 15. decembra u 18 časova u banjalučko...

13
dec2019

Gradski fudbalski savez Gradiš...

Gradski fudbalski savez Gradiška organizuje svečanu manifestaciju na kojoj će biti proglašeni najbol...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka