199 Objavljeno 21 novembar 2019 Autor: Micro mreža

Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U isto vrijeme, visoko vrednujemo volonterizam i zalaganje mladih za razvoj lokalne zajednice. Ovaj konkurs upravo traži kreativnu ideju za promociju volonterizma.

Poziv je otvoren za sve mlade uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju mjesto prebivališta u opštini Gradiška. Svoju ideju možete prijaviti samostalno ili u okviru neformalne grupe (do 3 osobe), a svaka ideja biće vrednovana na osnovu kreativnosti i kvaliteta rada. Posebno se boduje usklađenost sa temom konkursa.

Možete nam poslati svoje fotografije, crteže, pjesme, poeziju, video. Možete osmisliti predstavu ili izrezbariti nešto od drveta. Na vama je izbor! Pokažite ono u čemu ste dobri, neka ovo bude prilika i za promociju onoga čime se bavite.

Prijave možete slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 30. Novembra u 23:00.

Odluku o pobjedniku takmičenja donijeće Upravni odbor Udruženja Most i nagrada (300 KM) će biti dodijeljena u decembru na proslavi Međunarodnog dana volontera u Udruženju Most.