Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U isto vrijeme, visoko vrednujemo volonterizam i zalaganje mladih za razvoj lokalne zajednice. Ovaj konkurs upravo traži kreativnu ideju za promociju volonterizma.

Poziv je otvoren za sve mlade uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju mjesto prebivališta u opštini Gradiška. Svoju ideju možete prijaviti samostalno ili u okviru neformalne grupe (do 3 osobe), a svaka ideja biće vrednovana na osnovu kreativnosti i kvaliteta rada. Posebno se boduje usklađenost sa temom konkursa.

Možete nam poslati svoje fotografije, crteže, pjesme, poeziju, video. Možete osmisliti predstavu ili izrezbariti nešto od drveta. Na vama je izbor! Pokažite ono u čemu ste dobri, neka ovo bude prilika i za promociju onoga čime se bavite.

Prijave možete slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 30. Novembra u 23:00.

Odluku o pobjedniku takmičenja donijeće Upravni odbor Udruženja Most i nagrada (300 KM) će biti dodijeljena u decembru na proslavi Međunarodnog dana volontera u Udruženju Most.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

Eksplozija u poznatom noćnom k...

U Dositejevoj ulici u Gradišci noćas je odjeknula ekplozija, a kako "Nezavisne" saznaju u pitanju je...

13
dec2019

"Bljesak" pred čitao...

Promocija romana "Bljesak", autora Željka Mandića biće održana 15. decembra u 18 časova u banjalučko...

13
dec2019

Gradski fudbalski savez Gradiš...

Gradski fudbalski savez Gradiška organizuje svečanu manifestaciju na kojoj će biti proglašeni najbol...

13
dec2019

Zlatan Vidović o ulozi u filmu...

Zlatan Vidović glumac je Narodnog pozorišta Republike Srpske koji je prve glumačke korake započeo u...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka