Mališani iz Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“ posjetili su danas Opštinu Gradiška gdje im je dobrodošlicu poželio načelnik opštine Zoran Adžić. U vrtićima Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“ trenutno je smješteno 340 djece i postoji potreba da ti kapaciteti budu prošireni i raspisan je tender za izgradnju još jedne prostorije vrtića na Senjaku, u koju bi bilo smješteno 40 mališana.

Načelnik je pohvalio rad uprave vrtića i rekao da su vidljivi rezultati dobrog poslovanja, ali i zadovoljstvo djece i zaposlenih. „Uskoro ćemo pristupiti i izradi projektne dokumentacije za izgradnju vrtića u mjesnoj zajednici Brestovčina a iduće godine tražićemo načina za finansiranje ovog projekta“, dodao je načelnik Adžić.

Direktorica Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“ Suzana Ivaštanin rekla je da je današnja posjeta Opštini prva u nizu aktivnosti kojima će biti obilježena „Dječija nedjelja“.

„Sutra organizujemo Dan otvorenih vrata u našem vrtiću, u srijedu idemo u posjetu vrtiću u Čelinac, u četvrtak ćemo biti domaćini našim drugarima iz Kozarske Dubice i Srpca, u petak idemo u posjetu dnevnom centru „Mi smo dio vas. Isto tako moram dodati da trenutno imamo 60 djece koja čekaju za prijem u vrtić“, istakla je Ivaštanin.

Mališani su izveli i kraći dramsko-recitatorski program u kome su istakli prava koja treba da imaju sva djeca a koje stariji treba da poštuju. Na kraju programa razmijenili su  poklone sa načelnikom opštine.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...