336 Objavljeno 29 mart 2020 Autor: Redakcija

Poštovani čitaoci, usljed sveopšte situacije uzrokovane korona virusom, redakcija našeg portala odlučila je da našim sugrađanima bar malo uljepša svakodnevnicu ali nam u tome treba vaša pomoć. 

Šaljite nam pozitivne priče, plemenite i dobre stvari, zanate, iskustva i sve ono što može doprinijeti pozitvnijem duhu pojedinca, obzirom da smo bombardovani depresivnim i tužnim vijestima. Sigurni smo da građani naše Gradiške, Srpca, Laktaša i ostalih gradova imaju mnogo interesantnih priča, interesantnih drugara, komšija koji u svom mikro svijetu čine čuda.

Micro mreža i jeste zamišljena kao portal koji će činiti vaš mikro svijet. Portal koji će svakom građaninu biti dostupan u svakom momentu. Napominjemo sve vas da je i dalje aktuelna akcija našeg portala, koja omogućava preduzećima koja se bave dostavom da se besplatno reklamiraju na našem sajtu.

Isto tako svi privrednici koji su se do sada reklamirali kod nas, moći će i dalje da reklamiraju svoje proizvode besplatno, dok god traju mjere koje su uvele institucije.

Vaša Micro mreža.