Obzirom da je veliki broj građana kako naše Republike, tako i građana naše opštine upoznat sa slučajem tragično preminulog Davida Dragičevića, naša ekipa uradila je anketu sa građanima, gdje smo provjerili kakav je njihov stav o ovom slučaju.

Ljiljana kaže da je i ona roditelj i da zbog toga osjeća potrebu da podrži Davora Dragičevića u njegovoj borbi.

"Došla sam ovdje da upalim svijeću jer osjećam potrebu da budem prisutna kao majka, kao roditelj da dam podršku porodici nesrećnog mladiće, jer i ja imam djecu koja su godina njegovog pokojnog Davida."

Naša sugrađanka Marina je bila kratka i jasna.

"Ja sam ovdje jer smo mi on."

Mladi Stefan ističe da su se institucije ponijele neprofesionalno ali da se on kao mlad čovjek osjeća sigurno u Republici Srpskoj.

"Mislim da se institucije nisu ponijele stručno i vjerujem da će se ovaj slučaj završiti na način da će se neko osuditi za ovo što su uradili momku. Što se mene tiče ja se osjećam sigurno u našoj zemlji."

Bilo je još ljudi koji su komentarisali slučaj, no, nisu htjeli da se javno izjasne jer kako tvrde neće da se kompromituju. Dok smo tražili da građani kažu svoj stav, uočili smo to da se svi zalažu da se ovaj slučaj riješi i da daju podršku ocu preminulog Davoru Dragičeviću.

Od juče je počelo potpisivanje peticije podrške porodici preminulog Davida Dragičevića. Organizatori skupa "Pravda za Davida" poručuju da peticiju možete potpisati svaku veče od 18 časova u centru Gradiške kod Konzuma.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...