Košarkašica Anđela Delić (23) najnovija je akvizicija mađarskog „Zelegeršega“ a inače je reprezentativka BiH i sada već bivša košarkašica slovenačkog šampiona ekipe Cinkarna.

Ova djevojka kojoj reputacija raste iz sezone u sezonu, zadovoljna je novim klubom. Poručuje za naš portal da je to prava košarkaška sredina, te da pored brojnih ponuda koje su stigle na njenu adresu, nije pogriješila u izboru nove sredine.

''Novim klubom sam zaista prezadovoljna jer mađarska liga važi za jednu od kvalitetnijih nacionalnih liga u Evropi. Sto se tiče atmosfere, na osnovu kontakata koje sam ostvarila izgleda mi da je u ekipi do sad vladala odlična hemija i nadam se da ce tako biti i sledeće sezone'', kazala je super talentovana Vlaseničanka.

Naglašava da joj je donekle i poznat sistem u novom klubu, jer je već imala priliku da igra protiv mađarskih klubova. Takođe, kada se podvuče paralela, smatra da je mađarska liga mnogo kvalitetnija od slovenačke, gdje je prošle sezone osvojila titulu, u Cinkarni iz Celja igraju zajedno sa svojom sestrom blizankinjom Nikolinom.

''Igrala sam do sad mnogo prijateljskih utakmica protiv mađarskih ekipa a i prosle sezone sam bila u grupi u Euro Cup-u sa ekipom Sekszarda tako da sam upoznata načinom i stilom igre koji oni praktikuju, smatram da Mađarka liga jeste jača jer smo u Sloveniji mi bili mnogo dominantniji u odnosu na ostale ekipe dok je u Mađarskoj drugačije, liga je izjednačena i nijanse odlucuju s obzirom da liga ima jednog predstavnika Eurolige i tri tima koji igraju Euro Cup'', zaključila je nova košarkašica Zalageršega Anđela Delić.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

Derbi: Futsaleri ''Boračke'' i...

Nakon dva odigrana kola u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, grupa zapad, na red je došao prvi sud...

21
nov2019

''Zimski grad'' i poznati izvo...

Otvaranje ovogodišnje ''Gradiške zime'' planirano je 15. decembra uz koncert Amadeus benda, a svečan...

21
nov2019

Policijska uprava Gradiška obi...

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstv...

21
nov2019

LVS "Most" vas poziv...

Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U i...