U Opštinskoj izbornoj komisiji Gradiška kažu da je u završnoj fazi obuka članova biračkih odbora za predstojeće izbore, koja je počela 7. septembra.

Prema podacima sa kojim raspolažu od 6. avgusta u Opštinskoj izbornoj komisiji na području opštine Gradiška ima 56 019 birača.

Građani će prilikom glasanja dobiti četiri listića, jer je pozanto da se na opštim izborima glasa za 4 nivoa vlasti i to za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, predsjednika i potpredsjednike RS i za poslanike u Narodnoj skupštini RS.

''Svaki listić će biti druge boje, glasač kada izrazi svoju izbornu volju listić savija i stavlja jedan po jedan u glasačku kutiju koja je prvi put ove godine providna'', rekla je juče za ''Info +'' Nada Živković, predsjednik Opštinske izborne komisije Gradiška.

Živkovićeva je istakla da su 22. septembra oglašene lokacije biračkih mjesta koje se mogu vidjeti na internet stranici opštine Gradiška.

/Info +/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

19
nov2019

Dražine medalje za život

Da nastanak invaliditeta nije tako velika tragedija kao što to izgleda, najbolje dokazuje Draženko M...

19
nov2019

Novaković istukao bivšu djevoj...

Vladan Novaković (25) iz Gradiške, koji je uhapšen zbog sumnje da je duže vrijeme proganjao te pret...

19
nov2019

Obustavljena istraga protiv po...

Okružno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv službenice za odnose sa javnošću i licenci...

18
nov2019

Posljednji ples komadanta, bez...

"Djeco, danas nećemo imati zadnja dva časa, škola je odobrila, idemo svi na utakmicu"- izgovori uči...