U Opštinskoj izbornoj komisiji Gradiška kažu da je u završnoj fazi obuka članova biračkih odbora za predstojeće izbore, koja je počela 7. septembra.

Prema podacima sa kojim raspolažu od 6. avgusta u Opštinskoj izbornoj komisiji na području opštine Gradiška ima 56 019 birača.

Građani će prilikom glasanja dobiti četiri listića, jer je pozanto da se na opštim izborima glasa za 4 nivoa vlasti i to za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, predsjednika i potpredsjednike RS i za poslanike u Narodnoj skupštini RS.

''Svaki listić će biti druge boje, glasač kada izrazi svoju izbornu volju listić savija i stavlja jedan po jedan u glasačku kutiju koja je prvi put ove godine providna'', rekla je juče za ''Info +'' Nada Živković, predsjednik Opštinske izborne komisije Gradiška.

Živkovićeva je istakla da su 22. septembra oglašene lokacije biračkih mjesta koje se mogu vidjeti na internet stranici opštine Gradiška.

/Info +/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

25
avg2019

Podlegao muškarac kojem je zet...

​Milan Mudrinić (57) iz Bosanske Krupe preminuo je sinoć na UKC RS usljed teških povreda nakon što m...

24
avg2019

Ispaljene 93 protivgradne rake...

Protivgradna zaštita danas je ispalila 93 rakete na području opština Laktaši i Kozarska Dubica, te g...

24
avg2019

Raspored i satnica svih utakmi...

Svjetsko prvenstvo u košarci, Mundobasket 2019, najveći je sportski događaj na planeti u ovoj godini...

24
avg2019

Škorić držao Jedinstvo u igri,...

Fudbaleri žeravičkog Jedinstva u okviru trećeg kola Druge lige Republike Srpske grupa zapad, gostova...