Kada se priča o filmu, kada treba da ga gledamo, a kada se za taj pojam veže još jedna stvar koja je muškarcima najvažnija, u misli mi prvo dolazi samo jedan film. Stvar za koju kažu da je najvažnija sporedna, iako ne znam šta im je onda glavna. Ta stvar nije samo stvar, nego je čitav jedan proces, čitav život se vrti oko nje, od dječačkih koraka, do starih penzionerskih dana uz novinski papir. Riječ je o fudbalu.

Sportska takmičenja se uveliko završavaju, dok jedno veliko (fudbalsko) samo što nije počele. Ali završile su se lige, prvenstva, finala, fajnl forovi. Razumjeće muškarci sportski kalendar svake godine. Ono što je u ovoj priči bitno jeste košarka. Nedavno je završeno američko prvenstvo, tačnije NBA liga. A da košarka ne bi ostala skrajnuta ovo ljeto, pobrinula se jedna ekipa pa nam 29. juna donosi film pod nazivom „Uncle Drew“. Riječ je o jednoj jako zanimljivoj komediji gdje glavnu ulogu igra proslavljeni američki košarkaš Kajri Irving.

Jedna od boljih ako ne i najbolja britanska serija. U svom žanru ona je krimi, misterija i psihološki triler. Priča priču o detektivu Džonu Luteru, koji rješava slučajeve svojim metodama i drži se više onih ne pisanih pravila, ali na kraju istjera pravdu do kraja. To je ono što je najvažnije, zar ne.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2018

Poziv za besplatnu obuku opera...

UG Mreža novih ideja objavilo javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama...

18
jun2018

Tamjan i njegova upotreba

Tamjan i kađenje su ustvari dva pojma: materija i radnja. I jedno i drugo je u našoj svijestii vezan...

17
jun2018

To je najbolji navijački film...

Kada se priča o filmu, kada treba da ga gledamo, a kada se za taj pojam veže još jedna stvar koja je...

17
jun2018

„Krajina osiguranje“ naplatilo...

Krajina osiguranje naplatilo je 680.000 KM od opštine Gradiška na osnovu pravosnažne presude koju je...