Priča o Mladi koja se budi iz kome nakon što su joj Bil i ubice pucale u glavu na vjenčanju i kreće u osvetnički pohod, oduševljava svijet deceniju i po. Naime, magazin "Gledaj i slušaj" (Watch and listen) sproveo je anketu po kojoj je "Kill Bill" (Ubiti Bila) proglašen za najbolji film svih vremena. Film je na ovoj listi iza sebe ostavio "Kuma", "Bjekstvo iz zatvora", "Građanina Kejna" ili recimo "Kazablanku", koji ominiraju na različitim listama ovog tipa.

U trouglu između Prijepolja, Bijelog polja i Sjenice tik uz željeznički prugu Beograd-Bar u pristaranku iznad kojeg je stjenoviti zid ušuškan u tišinu smjestio se mali manastir Kumanica. Prvo što ćete čutu kada ga posjetite je da u manastir Kumanicu dolaze i traže iscjelenje, sem pravoslavnih vjeroispovednika i muslimani. Čuven je po mnogim isceliteljskim čudima koja su se u njemu dogodila. Manastir Kumanica mnogi nazivaju srpskim  Ostrogom, a česte su polemike oko toga da li on pripada Srbiji ili Crnoj Gori, s obzirom da se nalazi na samoj granici ove dvije zemlje.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
okt2018

Princ Muhamed bin Salman - Sau...

Saudijski princ princ, prestolonasljednik Muhamed bin Salman, u centru je jezivog slučaja nestanka i...

22
okt2018

U kafani ''Da me nije'' veče z...

U srijedu će se održati humanitarna svirka u kafani ''Da me nije'' pod nazivom ''Veče za Leona''.

22
okt2018

Smijenjen Dane Malešević

BANJALUKA – Kao što se i očekivalo Vlada Republike Srpske na danas održanoj sjednici smijenila je DN...

21
okt2018

Banjalučki fakulteti nezakonit...

BANJALUKA – Fakulteti na Univerzitetu u Banjaluci apsolventima nakon isteka prve godine apsolventsko...