Avgust 2018. je humani mjesec Ansambla narodnih igara "Lijevče" iz Razboja.  Humanitarne aktivnosti sprovode se aktivno s ciljem obezbjeđenja novčanih sredstava za liječenje srpčanke, Nataše Davidović. Kino veče na otvorenom, pod nazivom "Film za Natašu" biće održano u červrtak, 23. avgusta, na trgu u Srpcu. Tom prilikom, za najmlađe posjetioce će biti prikazan miks najpopularnijih crtića od 20 časova, a potom, u 21 čas, slijedi akcioni film "The Hitman's bodyguard".
 
Ovim vidom druženja, pozivaju se svi zainteresovani na humanost i prikupljanje dobrovoljnog priloga za koji će biti obezbjeđene kutije na mjestu događaja.
 
Ansambl "Lijevče" prikupio je već dio novčanih priloga zahvaljujući članovima Ansambla i njihovim roditeljima. Nakon humanitarne kino večeri, ANI "Lijevče" sporvešće i učestvovati u još dvije humanitarne aktivnosti, s istim povodom.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
sep2018

Tragična priča o sjajnom glumc...

Potresnu životnu priču o legendarnom Perhanu iz "Doma za vješanje" ne bi izrežirao ni Kusturica...

19
sep2018

Zaposli se u Kini kao nastavni...

Želite da radite u Kini kao nastavnik engleskog? Komunikativni ste, motivisani i volite rad sa djec...

19
sep2018

Manastir Nikolje - Najstarija...

Šumovita i stjenovita klisura koju rijeka Zapadna Morava prosijeca probijajući se između visokih pla...

19
sep2018

Kako je crna princeza jugoslov...

Margita Stefanović Magi bila je klavijaturistkinja grupe EKV koja je do danas postala jedna od ikona...