Avgust 2018. je humani mjesec Ansambla narodnih igara "Lijevče" iz Razboja.  Humanitarne aktivnosti sprovode se aktivno s ciljem obezbjeđenja novčanih sredstava za liječenje srpčanke, Nataše Davidović. Kino veče na otvorenom, pod nazivom "Film za Natašu" biće održano u červrtak, 23. avgusta, na trgu u Srpcu. Tom prilikom, za najmlađe posjetioce će biti prikazan miks najpopularnijih crtića od 20 časova, a potom, u 21 čas, slijedi akcioni film "The Hitman's bodyguard".
 
Ovim vidom druženja, pozivaju se svi zainteresovani na humanost i prikupljanje dobrovoljnog priloga za koji će biti obezbjeđene kutije na mjestu događaja.
 
Ansambl "Lijevče" prikupio je već dio novčanih priloga zahvaljujući članovima Ansambla i njihovim roditeljima. Nakon humanitarne kino večeri, ANI "Lijevče" sporvešće i učestvovati u još dvije humanitarne aktivnosti, s istim povodom.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

15
feb2019

Zašto ste tako zle, drage kole...

„Vidi onu novu, šta je ono obukla? Vidiš li ti kako ona ide hodnikom kao da je direktor! Garant’ doš...

15
feb2019

Mladi banjalučki muzičari u hu...

​Mladi banjalučki bendovi "Rotten", U.D.B.A. i "Đepeto" zajedničkim snagama organizuju humanitarni k...

15
feb2019

Preminuo mladi fudbaler

​Francuska je ponovo u šoku. Nakon tragičnih vijesti o smrti Emilijana Sale, iz Rimsa su javili da j...

15
feb2019

Jagode skuplje od mesa

BANJALUKA - Iako je do prvih proljećnih dana ostalo više od mjesec, u marketima širom RS već se uvel...