Avgust 2018. je humani mjesec Ansambla narodnih igara "Lijevče" iz Razboja.  Humanitarne aktivnosti sprovode se aktivno s ciljem obezbjeđenja novčanih sredstava za liječenje srpčanke, Nataše Davidović. Kino veče na otvorenom, pod nazivom "Film za Natašu" biće održano u červrtak, 23. avgusta, na trgu u Srpcu. Tom prilikom, za najmlađe posjetioce će biti prikazan miks najpopularnijih crtića od 20 časova, a potom, u 21 čas, slijedi akcioni film "The Hitman's bodyguard".
 
Ovim vidom druženja, pozivaju se svi zainteresovani na humanost i prikupljanje dobrovoljnog priloga za koji će biti obezbjeđene kutije na mjestu događaja.
 
Ansambl "Lijevče" prikupio je već dio novčanih priloga zahvaljujući članovima Ansambla i njihovim roditeljima. Nakon humanitarne kino večeri, ANI "Lijevče" sporvešće i učestvovati u još dvije humanitarne aktivnosti, s istim povodom.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
nov2018

Proleteru Trn u oku (FOTO) (VI...

Fudbaleri Sloge iz Trna savladali su Proleter iz Teslića rezultatom 3:0 u okviru posljednjeg (15.)...

17
nov2018

Nauka potvrdila: Sasvim je u r...

Ključ sreće krije se u iskustvima, a ne u materijalnim stvarima, pokazalo je nedavno istraživanje pr...

17
nov2018

Građevinari sve bliže vrhu Koz...

Građevinari jedne laktaške firme zajedno sa kooperantima, koji grade put od Gornjih Podgradaca do Mr...

17
nov2018

Održana konferencija "Iza...

Friedrich-Ebert-Stiftung BiH i Udruženje građana „Mikro mreža“ organizovali su danas konferenciju: “...