Ansambl narodnih igara “Lijevče” iz Razboja organizovaće u četvrtak 28. decembra manifestaciju “Novogodišnje veče igre i pjesme” koja će biti održana u Domu kulture u Srpcu.

Na koncertu će nastupiti: Kulturno-umjetničko društvo “Lazar Hrebeljanović” iz Beograda, Kulturno-umjetničko društvo “Ivo Lola Ribar” iz Krčedina, Srpsko kulturno-umjetničko društvo “Beli Anđeo” iz Srpca i četiri starosne grupe Ansambla narodnih igara “Lijevče” iz Razboja.

Programom manifestacije od 18,15 časova održaće se “plesni trg” kada će učesnici koncerta zajedno sa građanima zaplesati novogodišnji ples praćen vatrometom. 

Od 19 časova biće održan koncert u Domu kulture koji će biti bogat sadržajima, pa će tako posjetioci moći učestvovati i u nagradnoj igri uz bogat fond nagrada. Tako će najsrećniji dobitnici moći osvojiti: šoping putovanje, novčanu nagradu i druge poklone iznenađenja, a za najmlađe učesnike folkloraše biće obezbijeđeni i pokloni koje će donijeti Djeda Mraz. 

Cijena ulaznice je 3KM.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jan2018

Srbački peradari dobili bespov...

Predstavnici 11 organizacija iz sektora peradarstva BiH i Projekta razvoja tržišne poljoprivrede /F...

18
jan2018

Završena izgradnja sistema vod...

Komunalno preduzeće „Vodovod“ iz Srpca završilo je realizaciju projekta izgradnje sistema vodosnabd...

18
jan2018

Hoće li cijene autobuskih kara...

Kontraverzni Zakon o akcizama koji stupa na snagu od februara ove godine, dovešće do povećanja cije...

18
jan2018

Sutra otvaranje kružnog toka u...

KOZARSKA DUBICA - Sutra će biti organizovano zvanično otvaranje kružnog toka u centru grada čiju je...