Ansambl narodnih igara “Lijevče” iz Razboja organizovaće u četvrtak 28. decembra manifestaciju “Novogodišnje veče igre i pjesme” koja će biti održana u Domu kulture u Srpcu.

Na koncertu će nastupiti: Kulturno-umjetničko društvo “Lazar Hrebeljanović” iz Beograda, Kulturno-umjetničko društvo “Ivo Lola Ribar” iz Krčedina, Srpsko kulturno-umjetničko društvo “Beli Anđeo” iz Srpca i četiri starosne grupe Ansambla narodnih igara “Lijevče” iz Razboja.

Programom manifestacije od 18,15 časova održaće se “plesni trg” kada će učesnici koncerta zajedno sa građanima zaplesati novogodišnji ples praćen vatrometom. 

Od 19 časova biće održan koncert u Domu kulture koji će biti bogat sadržajima, pa će tako posjetioci moći učestvovati i u nagradnoj igri uz bogat fond nagrada. Tako će najsrećniji dobitnici moći osvojiti: šoping putovanje, novčanu nagradu i druge poklone iznenađenja, a za najmlađe učesnike folkloraše biće obezbijeđeni i pokloni koje će donijeti Djeda Mraz. 

Cijena ulaznice je 3KM.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
mar2018

Udruženje građana ''Raskršće''...

Udruženje građana ''Raskršće'' iz Nove Topole osnovano je 11. marta ove godine radi razvoja i unapre...

21
mar2018

KBV ''Niten'' iz Gradiške osvo...

U nedjelju 18. marta ove godine u Banjaluci, održano je prvenstvo Republike Srpske u karateu za seni...

20
mar2018

Međunarodni dan osoba sa Dauno...

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška u saradnji sa Kulturnim centrom, o...

20
mar2018

Sava u porastu, u Hrvatskoj po...

Po zadnjim podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda vodostaj rijeke Save je u porastu! Na HS G...