Ansambl narodnih igara “Lijevče” iz Razboja organizovaće u četvrtak 28. decembra manifestaciju “Novogodišnje veče igre i pjesme” koja će biti održana u Domu kulture u Srpcu.

Na koncertu će nastupiti: Kulturno-umjetničko društvo “Lazar Hrebeljanović” iz Beograda, Kulturno-umjetničko društvo “Ivo Lola Ribar” iz Krčedina, Srpsko kulturno-umjetničko društvo “Beli Anđeo” iz Srpca i četiri starosne grupe Ansambla narodnih igara “Lijevče” iz Razboja.

Programom manifestacije od 18,15 časova održaće se “plesni trg” kada će učesnici koncerta zajedno sa građanima zaplesati novogodišnji ples praćen vatrometom. 

Od 19 časova biće održan koncert u Domu kulture koji će biti bogat sadržajima, pa će tako posjetioci moći učestvovati i u nagradnoj igri uz bogat fond nagrada. Tako će najsrećniji dobitnici moći osvojiti: šoping putovanje, novčanu nagradu i druge poklone iznenađenja, a za najmlađe učesnike folkloraše biće obezbijeđeni i pokloni koje će donijeti Djeda Mraz. 

Cijena ulaznice je 3KM.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2018

Poziv za besplatnu obuku opera...

UG Mreža novih ideja objavilo javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama...

18
jun2018

Tamjan i njegova upotreba

Tamjan i kađenje su ustvari dva pojma: materija i radnja. I jedno i drugo je u našoj svijestii vezan...

17
jun2018

To je najbolji navijački film...

Kada se priča o filmu, kada treba da ga gledamo, a kada se za taj pojam veže još jedna stvar koja je...

17
jun2018

„Krajina osiguranje“ naplatilo...

Krajina osiguranje naplatilo je 680.000 KM od opštine Gradiška na osnovu pravosnažne presude koju je...