Ansambl narodnih igara “Lijevče” iz Razboja organizovaće u četvrtak 28. decembra manifestaciju “Novogodišnje veče igre i pjesme” koja će biti održana u Domu kulture u Srpcu.

Na koncertu će nastupiti: Kulturno-umjetničko društvo “Lazar Hrebeljanović” iz Beograda, Kulturno-umjetničko društvo “Ivo Lola Ribar” iz Krčedina, Srpsko kulturno-umjetničko društvo “Beli Anđeo” iz Srpca i četiri starosne grupe Ansambla narodnih igara “Lijevče” iz Razboja.

Programom manifestacije od 18,15 časova održaće se “plesni trg” kada će učesnici koncerta zajedno sa građanima zaplesati novogodišnji ples praćen vatrometom. 

Od 19 časova biće održan koncert u Domu kulture koji će biti bogat sadržajima, pa će tako posjetioci moći učestvovati i u nagradnoj igri uz bogat fond nagrada. Tako će najsrećniji dobitnici moći osvojiti: šoping putovanje, novčanu nagradu i druge poklone iznenađenja, a za najmlađe učesnike folkloraše biće obezbijeđeni i pokloni koje će donijeti Djeda Mraz. 

Cijena ulaznice je 3KM.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
sep2018

Tragična priča o sjajnom glumc...

Potresnu životnu priču o legendarnom Perhanu iz "Doma za vješanje" ne bi izrežirao ni Kusturica...

19
sep2018

Zaposli se u Kini kao nastavni...

Želite da radite u Kini kao nastavnik engleskog? Komunikativni ste, motivisani i volite rad sa djec...

19
sep2018

Manastir Nikolje - Najstarija...

Šumovita i stjenovita klisura koju rijeka Zapadna Morava prosijeca probijajući se između visokih pla...

19
sep2018

Kako je crna princeza jugoslov...

Margita Stefanović Magi bila je klavijaturistkinja grupe EKV koja je do danas postala jedna od ikona...