U okviru manifestacije ''Gradiško ljeto 2019'' večeras će na ljetnoj pozornici Kulturnog centra nastupiti Sanja Ilić i Balkanika od 21 čas.

Muzička grupa „Sanja Ilić i Balkanika “ već godinama stvara i povećava popularnost na Balkanu i u svijetu. Autor i vođa grupe, kompozitor Aleksandar Sanja Ilić, vodi od početka računa da se u grupi nađu muzičari koji sviraju stare instrumente Balkana i da uz posebnu pažnju te instrumente ukomponuje u moderan pop – rok zvuk grupe.

Originalan sastav Balkanike je 9 muzičara (6 svirača, jedan muški i dva ženska vokala) kojima se priključuju dva trubača i jedan ženski vokal. Ženski etno vokali sa muškim snažnim rok vokalom u kombinaciji sa elektronikom i balkaniskim etno instrumentima daju moderan zvuk koji se prvi put čuje na snimcima grupe. Na prošlogodišnjoj Beoviziji nastupili su sa numerom “ Nova deca”.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
jul2019

Počeli “Dani dijaspore” u Dubr...

Trodnevna manifestacija “Dani dijaspore” počela je nastupom kulturno-umjetničkih društava na stadion...

20
jul2019

Drugi Pub kviz u Gradišci iz p...

Zapisi iz svakodnevice jednog namćora (osjetljivog na zvuke) - dan tristo šesti.

19
jul2019

U Podgradcima grad napravilo u...

U posljednje vrijeme Gradiška se suočava sa sve češćim naletima nevremena koje za sobom ostavlja ozb...

19
jul2019

Srpčanin počinio krađu i tešku...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Ban...