''Queen estrada''  vam predstavlja internacionalni ''Grand cirkus na ledu'' koji će se održati u Kulturnom centru u Gradišci 27. novembra (srijeda) sa početkom u 19 časova.

Spektakularni program ''Grand cirkus na ledu'' u kojem učestvuje preko 40 umjetnika biće izveden na prilagođenoj sceni koja će obuhvatiti veliku i malu pozornicu Kulturnog centra.

Predstava Grand cirkusa na ledu traje 90 minuta bez pauze, a tokom trajanja predstave umjetnici na ledu desetak puta mijenjaju kostime, koreografiju i scenografiju  uz fascinantne svjetlosne i zvučne efekte. Umjetnici Grand cirkusa: akrobate, artisti, iluzionisti i klovnovi izvode cirkuske tačke na granici mogućeg, očaravajući publiku širom svijeta.

Predstava u Gradišci se održava u sklopu njihove evropske turneje. Riječ je o spektakularnom programu koji je izuzetno atraktivan i interesantan za gledaoce svih uzrasta od 7 do 77. Cijena ulaznice iznosi 10 KM.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

LVS "Most" vas poziv...

Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U i...

20
nov2019

Kampanja studenata socijalnog...

Grupa studenata socijalnog rada iz Banja Luke danas je na Trgu Krajine održala kampanju u okviru pro...

20
nov2019

Sud izbjegava presuditi o zlou...

„Robne rezerve Republike Srpske“ uputile su danas urgenciju Okružnom privrednom sudu Banjaluka da do...

20
nov2019

Osumnjičeni za napad na novina...

Nedeljko Dukić, osumnjičeni za pokušaj ubistva novinara "BN televizije" Vladimira Kovačevića, nalazi...