Mladi iz Bihaća, Srpca, Prijedora, Banja Luke i Gradiške proveli su tri dana na kampu "Kada bi zidovi govorili" u Udruženju "Most". Učili su kako se rade murali uz pomoć edukatorke, vizualne umjetnice Nataše Konjević.
 
U isto vrijeme vanjski zid udruženja oslikavao je Dejan Vidaković iz Zvornika koji je pobijedio u nedavno održanom konkursu na Facebook-u Udruženja "Most". Njegov mural izabran je glasom publike.
 
"Cilj udruženja bio je da putem ovakvog glasanja što više ispromoviše mlade umjetnike, muraliste koji su se prijavili na konkurs: Vesna Majstorović, Selver Begić, Rikardo Druškić, Jelena Nikolić i Srđan Dimić. Mislimo da smo u tome i usppjeli sudeći po FB pregledima i komentarima", ističe Dajana Karan - predsjednica Udruženja "Most" iz Gradiške.
 
Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...