O stradanju moga naroda na Kosovu i Metohiji koje traje, traje, traje i trajaće još mnogo godina, pisali su i pisaće mnogi. Nije samo mart 2004. godine bio stradalnički za moj narod dole. Stradao je i prije, a strada i danas, ma šta mi gledali i slušali u medijima kako napreduju pregovori sa privremenim vlastima u Prištini, vlastima koje predstavljuju koljači tzv. Oslobodilačke vojske Kosova. Svako malo čujemo da je neko ubijen, ubijen je Oliver Ivanović 16. januara ove godine, zapaljena kuća, zapaljeno sijeno, zapaljeno... Ali izgorilo nije i neće srpstvo na Kosovu i Metohiji.

Prišao je, pružio ruku i rekao svoje puno ime i prezime. Ne mogu se sjetiti da li se ta ljubav tada u meni rodila, ali ako nije tog momenta, onda jeste onog narednog kada je pokušao nešto odrecitovati. Sve se nekako sporo dešavalo. Svaki dan je prolazio u nekom iščekivanju, onom lijepom u kome ti svi damari poskakuju.

Koliko puta uhvatim sebe kako pjevušim tekst neke pjesme, koju sam čuo u izlasku, u busu ili tako usput nekako. Tekst joj je, kako često kažemo „niđe veze“, ili „glup do bola“. A ima ih sijaset i sami to možete posvjedočiti. Čak takve greške prave i naše poznate, ajde da kažem zvijezde. Pročitajte par primjera, a uvjeren sam da ih i vi znate barem nekoliko primjera.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
mar2018

Udruženje građana ''Raskršće''...

Udruženje građana ''Raskršće'' iz Nove Topole osnovano je 11. marta ove godine radi razvoja i unapre...

21
mar2018

KBV ''Niten'' iz Gradiške osvo...

U nedjelju 18. marta ove godine u Banjaluci, održano je prvenstvo Republike Srpske u karateu za seni...

20
mar2018

Međunarodni dan osoba sa Dauno...

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška u saradnji sa Kulturnim centrom, o...

20
mar2018

Sava u porastu, u Hrvatskoj po...

Po zadnjim podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda vodostaj rijeke Save je u porastu! Na HS G...