Magistralni put Gradiška - Kozarska Dubica, u naseljima Kruškik i Čatrnja nisu na meniju Puteva Republike Srpske, zato vulkanizeri i automehaničari zadovoljno trljaju ruke.

Gradiška je dobila status grada prije nekoliko dana. U taj grad ulazite s autoputom ako idete iz Banjaluke i prolazite kroz dva naselja, Kruškik i Čatrnja gdje je put devastiran do te mjere da morate voziti suprotnom trakom ili ubaciti u drugu pa šta Bog da. Kada smo se u prethodnom tekstu obraćali preduzeću "Putevi Srpske", oni su nam jasno rekli da ne planiraju raditi rekonstrukciju na ovoj dionici puta.

Na njihov odgovor onda i mi Gradiščani možemo reći, ove godine ne planiramo plaćati akcize na gorivo i porez za registraciju. Možemo reći ali ko nas šiša. Šišaju nam samo novčanike na sve moguće načine, planiraju po sopstvenom nahođenju, ne po potrebama.

Shvatam da nije izborna godina, shvatam da ćete svi reći da niste nadležni ali dajte molim vas sanirajte ovaj put. Sramota je lokalnog stanovništva, sramota je svih onih kojima je Gradiška tranzitno mjesto. Sramota je za grad koji se na taj status još nije navikao i ko zna kad će.

 

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...