Još jedna tužna i ružna vijest progrmila je Orahovom, koja govori, da je naš mještanin Davidović (Đure) Marko tragično izgubio život u prevrtanju traktora.

Sa Markom je bio i njegov komšija Hajdarević Ibro koji je zadobio povrede i nalazi se u medicinskom centru Gradiška. Nezvanično saznajem da su Marko i Ibro bili u obližnjoj šumi ispod Prosare u prikupljanju drva za ogrijev.

Još prije samo nekoliko dana naš Marko je sjedio i prodavao karte za svoj FK"bratstvo" kojeg je toliko volio i za koji je bio vrlo vezan. Zahvaljujuči dijelom upravo njemu, naš klub je uspjevao egzistirati i opstajati. Bio je ekonom volonter u klubu i obavljao vrlo zahtjevne poslove košenja stadiona, obilježavanja i održavanja prostorija bez ikakve naknade.

Ovim gubitkom FK "Bratststvo" izgubilo je jednog od najpouzdanijih simpatizera i ljubitelja. Neće Marko biti zaboravljen u ovom klubu ali niti u svojoj Čaršiji gdje je radio kao POŠTAR, kako su ga svi i zvali. Bilo je dovoljno reči samo Marko poštar i svi su znali o kome se radi.

Istinsku žal za ovim divnim čovjekom osjetio sam sa svim ljudima skojim sam dijelio ovu tužnu vijest i nesreću. Dragi naš Marko, hvala ti za sve što si učinio za svoj Klub i svoju Orahovu.

Ostaće mi u vječnom sječanju razgovor koji sam imao s tobom samo prije nekoliko dana, kada sam te upitao: Marko kolko si prodao karata na "Plavo -Bijelim" susretima organizovanim za pomoč klubu? Odgovorio si svojim tihim glasom: 71 kartu Seade, nije tako ni loše. Složio sam se stobom i rastalismo uz tvoje zadnje riječi : Dođite nam opet Seade. Naravno da ćemo doći Marko. Neka ti je pokoj duši i vječni mir Božji. Ožaloščenoj familiji izražavam iskreno saučešče.

/Jahic Sejad/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šahisti u Republici Srpskoj ig...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...