Selidbe

Listajući početnu stranu fejsbuka naletih na ovu fotografiju. Dragi roditelji bliži se početak nove školske godine, vrijeme je da se krenete dokazivati original patikama, najk i adidas torbama, markiranim fešn kompletima i nemoj slučajno da kupite stare knjige, samo nove. Kupite i sveske, evo imamo fotografiju kakve.

Sveske sa ove fotografije sadrže eksplicitne dijelove tijela kakvo tate sanjaju, a mame konstanto žele. Draga djeco sada ćete da zavolite i sveske i knjige, jer su u knjigama stihovi Cecinih pjesama, a na sveskama najpoznatije starlete. Sve ono što vaši roditelji gledaju na TV-u sada je tu pred vama. Kada odete u školu, draga djeco, i vidite učiteljicu koja nije napućena, našminkana i silikonirana bojkotujte njene časove.

Imate pravo na to, jer kako se učiteljice usuđuju biti nenašminkane i nenapućene a svuda je svijet takav. One onda nisu normalne. Čak je svijet koji vi djeco vidite toliko uznapredovao da je nenormalno hodati nenapućen i bez silikona.

Od sada domaća zadaća djevojčica je da "vise" u teretani i slikaju se dok puće usne, a dječaka da bildaju, jer su tamo svi oni koje njihove mame i tate gledaju i vole. A i nije više "in" bildati mozak, vidite kako ove učiteljice što su bildale mozak prolaze.

Draga djeco, vi nemojte biti djeca nego pustite da vam roditelji odrede šta ćete biti. Zato ih poslušajte i učite iz najboljih knjiga, sa najboljim stihovima, pa sve što ste naučili zabilježite u sveske na kojima su najbolje djevojke. Zdovoljstvo je učiti od najboljih.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

27
feb2020

Proizvodnjom ljekovitog bilja...

Dvadeset članica Udruženja žena iz Srpca zainteresovano je za proizvodnju i preradu ljekovitog bilj...

27
feb2020

Žuti i narandžasti meteoalarmi...

Evropski meteorološki servis "Meteoalarm" za danas i je aktivirao žuti meteoalarm za veći dio Bosne...

27
feb2020

Vatrogasci imaju pune ruke pos...

Vatrogasci širom RS posljednjih dana imaju pune ruke posla i upozoravaju da su ljudska nepažnja i ne...

27
feb2020

Održan stručno-edukativni skup...

Veoma je značajno da poljoprivredni proizvođači u Republici Srpskoj budu upoznati o svojim pravima i...