Ne poznavah te baš mnogo, ali bilo je dovoljno da shvatim kakav si zapravo bio čovjek. Ako se i od koga moglo naučiti nešto o humanosti, ljudskosti, razumjevanju, moglo je od tebe...

Na zelenom tepihu uvijek si bio onaj koji je sprečavao sukobe, širio pozitivnu energiju, pa čak i onda kad tvom timu i ne ide dobro. Malo je takvih ljudi danas, a nažalost danas ostadošmo i bez tebe. Pamtiće te svi kao jednog velikog borca i velikog čovjeka.

Jednostavno za ovakve stvari čovjek se teško pripremi, teško je bilo šta napisati u ove redove... Jedno sigurno znam, bićeš pravi primjer svima koji u životu žele postati dobri ljudi.

Živio si tiho, tiho i odlaziš na neko bolje mjesto od ovoga. Ova tuga i bol znam, neće proći nikada ali kao što kažu ''Heroji ne umiru, oživljavaju ih njihova djela''. Međutim u ove redove ne stanu sva dobra djela koja si za života učinio, jer premalo je mjesta za to.

U jedno budi siguran dragi Dušane, bio si i zauvjek ćeš ostati sinonim ''dobrog čovjeka'', sinonim svega lijepog i humanog što nam ovozemaljski svijet nudi. Budi spokojan i znaj da te tvoji dragi prijatelji nikada neće zaboraviti. Nikad prestati pominjati tvoje ime, nikad prestati pokazivati tvoj osmjeh uz koji će i svima nama u budućnosti nadam se biti lakše. Zbogom dragi Dušane.

Dušan Gajić Gaja (16.12.1988 - 30.09.2019.)

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...

21
okt2019

Zaplijenjena droga u Gradišci,...

Lj.B. i R.S. iz Gradiške uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo "Neovlaštena proizvod...