Spektakl povodom otvaranja rekonstruisanog puta je planiran u 14 časova, gdje su svi pozvani u Ulicu „Petra Pecije“, naselje Senjak-Gradiška.

Gradska uprava Gradiška se ovih dana svojski trudi da asfaltira sve što se asfaltirati može. Tako su nakon Mašića i Liskovca, došli na red i građani gradskog jezgra Gradiške, tačnije naselje Senjak, gdje je završeno asfaltiranje 256 metara dugačke ulice. Najavljeno je i okupljanje, gdje uz saopštenje stoji da je rekonstruisana ulica koštala preko 200 hiljada maraka.

Čekaj malo, pa zar nije tamo u Liskovcu asfaltirano 1370 metara za 172 hiljade maraka?

Asfaltirano je, urađena je i kanalizacija ali brat-bratu računica od preko 200 hiljada KM je prevelika, to su shvatili i građani, koji ironično komentarišu ove objave Gradske uprave Gradiška.

Na stranu to što se političari slikaju za 200 metara asfaltiranog puta i na taj način kupe poene. Na stranu i asfaltiranje ulica koje se radi neplanski i samo putem stranačkoh linija ali kako je moguće da nam toliko mažu oči, da se poigravaju s inteligencijom trošeći ovoliko novca na infrastrukturu gdje se na najčešće namještenim tenderima svi ugrađuju.

Sutrašnji apsurd otvaranja 200 i nešto metara puta će pokazati svu stranu nakaradnog sistema, u kome se više niko ne ustručava da vam se ruga. Srećno vam otvaranje puteva dragi građani Gradiške.

Samo kada otvore taj put stanite i zapitajte se gdje je otišao novac za akcize i kako se troši? Kako se troši vaš novac od registracije automobila? Kako se troši novac kojim platite putarinu?

/FOTO: Radio Gradiška/

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

25
jan2020

Dvije i po decenije traži brat...

Ove godine navršava se 25 godina od kada se Aleksandru (Nikole) Grgiću iz Kozarske Dubice izgubio sv...

25
jan2020

Dubrave počele pripreme

Fudbalski klub Dubrave iz Gradiške počeo je pripreme za nastavak sezone u Drugoj ligi Republike Srps...

25
jan2020

Skender Kulenović - pisac veli...

Poznati srpski pisac Skender Kulenović, tvorac velike, potresne poeme "Stojanka majka Knežopoljka",...

25
jan2020

Osmo savjetovanje voćara Srpsk...

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić izjavio je da će Mi...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka