Spektakl povodom otvaranja rekonstruisanog puta je planiran u 14 časova, gdje su svi pozvani u Ulicu „Petra Pecije“, naselje Senjak-Gradiška.

Gradska uprava Gradiška se ovih dana svojski trudi da asfaltira sve što se asfaltirati može. Tako su nakon Mašića i Liskovca, došli na red i građani gradskog jezgra Gradiške, tačnije naselje Senjak, gdje je završeno asfaltiranje 256 metara dugačke ulice. Najavljeno je i okupljanje, gdje uz saopštenje stoji da je rekonstruisana ulica koštala preko 200 hiljada maraka.

Čekaj malo, pa zar nije tamo u Liskovcu asfaltirano 1370 metara za 172 hiljade maraka?

Asfaltirano je, urađena je i kanalizacija ali brat-bratu računica od preko 200 hiljada KM je prevelika, to su shvatili i građani, koji ironično komentarišu ove objave Gradske uprave Gradiška.

Na stranu to što se političari slikaju za 200 metara asfaltiranog puta i na taj način kupe poene. Na stranu i asfaltiranje ulica koje se radi neplanski i samo putem stranačkoh linija ali kako je moguće da nam toliko mažu oči, da se poigravaju s inteligencijom trošeći ovoliko novca na infrastrukturu gdje se na najčešće namještenim tenderima svi ugrađuju.

Sutrašnji apsurd otvaranja 200 i nešto metara puta će pokazati svu stranu nakaradnog sistema, u kome se više niko ne ustručava da vam se ruga. Srećno vam otvaranje puteva dragi građani Gradiške.

Samo kada otvore taj put stanite i zapitajte se gdje je otišao novac za akcize i kako se troši? Kako se troši vaš novac od registracije automobila? Kako se troši novac kojim platite putarinu?

/FOTO: Radio Gradiška/

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...