Selidbe

Koliko je svjetska histerija oko korona virusa otišla daleko, pokazao je video od juče koji je snimljen u Rumuniji, gdje medicinari nose ženu za koju sumnjaju da ima korona virus, obučeni u astronautska odijela, tovare jadnu ženu u kamion kao govedo, koja im je pri tome ispala iz ruku.

Histerija oko virusa je nama odavno poznata, te sars, te ptičiji grip, te svinjski grip i da ne nabrajamo. No, interesantno je ko se uključio u borbu protiv korona virusa i ko ulaže novac u prevenciju. Naišao sam na jednu interesantnu vijest, koju prenosi poznati američki medij Forbs, a vijest glasi otprilike ovako "Bil i Melinda Gejts doniraju 100 miliona dolara za vakcine i tretman protiv korona virusa". Ako znamo koliko porodica Gejts ulaže u Afriku u liječenje o HIV-a, hepatitisa i ostalih bolesti, koje se sve više šire Afrikom, onda nam je jasno koje su namjere ovih ljudi.

Kako to podlo radi porodica Gejts najbolje je ukazao i raskrinkao naš novinar, urednik vanjskopolitičkog magazina "Paralele", koji na žalost više nije s nama. Na koji način se svijet obmanjuje preko raznoraznih korona virusa, ptičijih gripa, svinjskih gripa i ostalih budalaština pogledajte u videu, nakon kojeg slobodno možemo reći ugasite televizore i čitajte između redova.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
feb2020

Dončić i Latinović poručili: I...

Na skupu opozicije u Gradišci, pod nazivom "Buđenje Srpske" koju provode poslanici u Narodnoj skupšt...

21
feb2020

Zbog gripa moguća i obustava n...

Od osnovnih škola u Republici Srpskoj zatraženi su podaci o broju đaka koji izostaju zbog gripa, na...

21
feb2020

Novi slučaj opasne vožnje u su...

Svaki metar auto-puta u Republici Srpskoj je pod budnim okom “crvenih čuvara” koji danonoćno motre n...

21
feb2020

Granična policija: Povećan bro...

Granična policija BiH evidentirala je u prošloj godini 536.583 prelaska granice BiH državljana iz z...