680 Objavljeno 09 februar 2020 Autor: Bojan Trgić

Koliko je svjetska histerija oko korona virusa otišla daleko, pokazao je video od juče koji je snimljen u Rumuniji, gdje medicinari nose ženu za koju sumnjaju da ima korona virus, obučeni u astronautska odijela, tovare jadnu ženu u kamion kao govedo, koja im je pri tome ispala iz ruku.

Histerija oko virusa je nama odavno poznata, te sars, te ptičiji grip, te svinjski grip i da ne nabrajamo. No, interesantno je ko se uključio u borbu protiv korona virusa i ko ulaže novac u prevenciju. Naišao sam na jednu interesantnu vijest, koju prenosi poznati američki medij Forbs, a vijest glasi otprilike ovako "Bil i Melinda Gejts doniraju 100 miliona dolara za vakcine i tretman protiv korona virusa". Ako znamo koliko porodica Gejts ulaže u Afriku u liječenje o HIV-a, hepatitisa i ostalih bolesti, koje se sve više šire Afrikom, onda nam je jasno koje su namjere ovih ljudi.

Kako to podlo radi porodica Gejts najbolje je ukazao i raskrinkao naš novinar, urednik vanjskopolitičkog magazina "Paralele", koji na žalost više nije s nama. Na koji način se svijet obmanjuje preko raznoraznih korona virusa, ptičijih gripa, svinjskih gripa i ostalih budalaština pogledajte u videu, nakon kojeg slobodno možemo reći ugasite televizore i čitajte između redova.