488 Objavljeno 14 septembar 2018 Autor: Micro Mreza

Trenutno najpopularniji reper u BiH Frenki i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi Em-Si, objavili su spot za zajednički singl „Svi“ u produkciji producenta Indiga.

Frenki i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vrijeme rada na projektu "Red Bull RapLike", gdje je Sajsi Em-Si bila sudija i voditeljka.

„Frenki i ja smo u bližem kontaktu već neko vrijeme preko 'Red Bull RapLike' i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vrijeme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš rijetko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenki car“, rekla je Sajsi Em-Si o saradnji na numeri Svi.

O saradnji sa Sajsi je i Frenki slično prokomentarisao: „Sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideja da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pjesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po cijelom Balkanu.“

Posebno ističu da je pjesma klupskog karaktera i očekuju da će biti svojevrsni saundtrek za noćne izlaske. Svjesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za obožavaoce u cijelom regionu, ali taj momenat iznenađenja im je upravo posebno drag.

Tekst pjesme su pisali zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, sestra Sajsi Em-Si i saradnica na sceni, ali i Ina Čano – muzičarka, umjetnica i model.

Frenki singl Svi predstavlja nakon sjajnog zajedničkog albuma sa Kontrom i Indigom - Egzil koji je sa singlovima, Đe će ko, Motaj kablove i Tupakamaru osvojio publiku širom Balkana.

/RTS/