Trenutno najpopularniji reper u BiH Frenki i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi Em-Si, objavili su spot za zajednički singl „Svi“ u produkciji producenta Indiga.

Frenki i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vrijeme rada na projektu "Red Bull RapLike", gdje je Sajsi Em-Si bila sudija i voditeljka.

„Frenki i ja smo u bližem kontaktu već neko vrijeme preko 'Red Bull RapLike' i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vrijeme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš rijetko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenki car“, rekla je Sajsi Em-Si o saradnji na numeri Svi.

O saradnji sa Sajsi je i Frenki slično prokomentarisao: „Sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideja da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pjesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po cijelom Balkanu.“

Posebno ističu da je pjesma klupskog karaktera i očekuju da će biti svojevrsni saundtrek za noćne izlaske. Svjesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za obožavaoce u cijelom regionu, ali taj momenat iznenađenja im je upravo posebno drag.

Tekst pjesme su pisali zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, sestra Sajsi Em-Si i saradnica na sceni, ali i Ina Čano – muzičarka, umjetnica i model.

Frenki singl Svi predstavlja nakon sjajnog zajedničkog albuma sa Kontrom i Indigom - Egzil koji je sa singlovima, Đe će ko, Motaj kablove i Tupakamaru osvojio publiku širom Balkana.

/RTS/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
sep2019

Torpedu derbi uz 11 žutih kart...

Minulog vikenda u Područnoj ligi Gradiška na rasporedu su bili mečevi šestog kola.

23
sep2019

Predsjednik FS RS Mile Kovačev...

Čitav život radio sam po propisima i pravilima, a tako će biti i ubuduće. Neću napustiti mjesto pred...

23
sep2019

Zbog alkohola policajci u Grad...

Na području Policijske uprave Gradiška tokom vikenda realizovana je akcija pojačane kontrole saobrać...

23
sep2019

Domaćin FK ''Republika Srpska'...

Na imanju Srpske bratske pomoći nedaleko od Čikaga domaćin 27. „Srbijede“, Fudbalski klub „Republika...