Trenutno najpopularniji reper u BiH Frenki i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi Em-Si, objavili su spot za zajednički singl „Svi“ u produkciji producenta Indiga.

Frenki i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vrijeme rada na projektu "Red Bull RapLike", gdje je Sajsi Em-Si bila sudija i voditeljka.

„Frenki i ja smo u bližem kontaktu već neko vrijeme preko 'Red Bull RapLike' i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vrijeme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš rijetko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenki car“, rekla je Sajsi Em-Si o saradnji na numeri Svi.

O saradnji sa Sajsi je i Frenki slično prokomentarisao: „Sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideja da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pjesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po cijelom Balkanu.“

Posebno ističu da je pjesma klupskog karaktera i očekuju da će biti svojevrsni saundtrek za noćne izlaske. Svjesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za obožavaoce u cijelom regionu, ali taj momenat iznenađenja im je upravo posebno drag.

Tekst pjesme su pisali zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, sestra Sajsi Em-Si i saradnica na sceni, ali i Ina Čano – muzičarka, umjetnica i model.

Frenki singl Svi predstavlja nakon sjajnog zajedničkog albuma sa Kontrom i Indigom - Egzil koji je sa singlovima, Đe će ko, Motaj kablove i Tupakamaru osvojio publiku širom Balkana.

/RTS/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
jul2019

Počeli “Dani dijaspore” u Dubr...

Trodnevna manifestacija “Dani dijaspore” počela je nastupom kulturno-umjetničkih društava na stadion...

20
jul2019

Drugi Pub kviz u Gradišci iz p...

Zapisi iz svakodnevice jednog namćora (osjetljivog na zvuke) - dan tristo šesti.

19
jul2019

U Podgradcima grad napravilo u...

U posljednje vrijeme Gradiška se suočava sa sve češćim naletima nevremena koje za sobom ostavlja ozb...

19
jul2019

Srpčanin počinio krađu i tešku...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Ban...