Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Opštinska organizacija ove stranke u Gradišci ostvarila jedan od najboljih izbornih rezultata i da to ne bi bilo moguće bez snažne podrške i rada svih članova.

"Ovdje sam da proslavim pobjedu sa našim aktivistima, da zahvalim rukovodstvu stranke u Gradišci, svim članovima i simpatizerima koji su glasali za SNSD", rekao je Dodik, koji je večeras prisustvovao proslavi izborne pobjede koju je priredio OO SNSD-a. 

On je dodao da Gradiška ima brojne razvojne projekte koji će biti realizovani u saradnji sa lokalnom vlašću. 

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Gradiška jedno od najvećih uporišta politike SNSD-a i da su svi u stranci ponosni na izborni rezultat u toj opštini. 

"Gradiška ima odličnu lokalnu vlast, koja je sve ovo vrijeme sarađivala sa Vladom Republike Srpske. U toku je realizacija mnogih projekata, brojni projekti će biti realizovani. Građani su to prepoznali, što je donijelo izbornu pobjedu na svim nivoima", naglasila je Cvijanovićeva. 

Ona je navela da u narednom periodu građani u Gradišci, ali i u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj mogu očekivati nove pomake, te istakla da SNSD nikada nije ostao dužan građanima i da zna gdje ima snažnu podršku. 

"Sada ćemo imati i vlast na nivou BiH, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nadam se ozbiljnu strukturu u Savjetu ministara i ozbiljnu delegaciju iz Republike Srpske u parlamentu BiH. To će značiti da više neće biti blokada na nivou BiH i ignorisanja institucija Srpske. Tako ćemo moći da se posvetimo isključivo razvoju", istakla je Cvijanovićeva. 

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić rekao je da SNSD uvijek slavi pobjedu sa svojim članovima i da sada u Gradišci imaju razlog više za slavlje jer su ostvareni svi izborni ciljevi. 

"Pobijedili su Milorad Dodik za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, a Nebojša Radmanović, koji je rodom iz Gradiške, je poslanik u parlamentu BiH. U novom sazivu Narodne skupštine Opštinski odbor SNSD-a Gradiška predstavljaće sva tri kandidata, Ranka Perić Romić, Denis Šulić i Ognjen Žmirić", naveo je Adžić. 

On je zahvalio građanima za podršku, jer su prepoznali energiju i komunikaciju sa SNSD-om. 

"SNSD je politička organizacija koja ostavlja djela iza sebe i prepoznaje potrebe građana", naglasio je Adžić. 

Proslavi izborne pobjede u restoranu "Taksi bar" u Gradišci prisustvovalo je oko hiljadu članova, simpatizera stranke. 

                                                                                                                                                                                                                       /SRNA/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

26
maj2019

FK ''Laminci'' šampion Opštins...

Fudbaleri Laminaca nakon sedam godina ponovo su postali član Područne lige RS – Gradiška.

25
maj2019

Mali heroj - Leon Radak

''Danas ja i Slobodan Boban Radak slavimo 5 godina braka. 😊 Danas se takođe u svijetu obilježava i d...

25
maj2019

Stihovi i note zažuborili pore...

Poezija nekoliko pjesnika popraćena zvucima frule, pozdravljena apaluzima publike, odzvanjala je kra...

25
maj2019

Naplata putarine po kilometru...

Izgradnja četiri naplatne stanice na autoputu Banjaluka - Gradiška je u završnoj fazi, a zatvoreni s...