Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Opštinska organizacija ove stranke u Gradišci ostvarila jedan od najboljih izbornih rezultata i da to ne bi bilo moguće bez snažne podrške i rada svih članova.

"Ovdje sam da proslavim pobjedu sa našim aktivistima, da zahvalim rukovodstvu stranke u Gradišci, svim članovima i simpatizerima koji su glasali za SNSD", rekao je Dodik, koji je večeras prisustvovao proslavi izborne pobjede koju je priredio OO SNSD-a. 

On je dodao da Gradiška ima brojne razvojne projekte koji će biti realizovani u saradnji sa lokalnom vlašću. 

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Gradiška jedno od najvećih uporišta politike SNSD-a i da su svi u stranci ponosni na izborni rezultat u toj opštini. 

"Gradiška ima odličnu lokalnu vlast, koja je sve ovo vrijeme sarađivala sa Vladom Republike Srpske. U toku je realizacija mnogih projekata, brojni projekti će biti realizovani. Građani su to prepoznali, što je donijelo izbornu pobjedu na svim nivoima", naglasila je Cvijanovićeva. 

Ona je navela da u narednom periodu građani u Gradišci, ali i u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj mogu očekivati nove pomake, te istakla da SNSD nikada nije ostao dužan građanima i da zna gdje ima snažnu podršku. 

"Sada ćemo imati i vlast na nivou BiH, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nadam se ozbiljnu strukturu u Savjetu ministara i ozbiljnu delegaciju iz Republike Srpske u parlamentu BiH. To će značiti da više neće biti blokada na nivou BiH i ignorisanja institucija Srpske. Tako ćemo moći da se posvetimo isključivo razvoju", istakla je Cvijanovićeva. 

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić rekao je da SNSD uvijek slavi pobjedu sa svojim članovima i da sada u Gradišci imaju razlog više za slavlje jer su ostvareni svi izborni ciljevi. 

"Pobijedili su Milorad Dodik za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, a Nebojša Radmanović, koji je rodom iz Gradiške, je poslanik u parlamentu BiH. U novom sazivu Narodne skupštine Opštinski odbor SNSD-a Gradiška predstavljaće sva tri kandidata, Ranka Perić Romić, Denis Šulić i Ognjen Žmirić", naveo je Adžić. 

On je zahvalio građanima za podršku, jer su prepoznali energiju i komunikaciju sa SNSD-om. 

"SNSD je politička organizacija koja ostavlja djela iza sebe i prepoznaje potrebe građana", naglasio je Adžić. 

Proslavi izborne pobjede u restoranu "Taksi bar" u Gradišci prisustvovalo je oko hiljadu članova, simpatizera stranke. 

                                                                                                                                                                                                                       /SRNA/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

15
dec2018

Otvoren "Zimski grad"...

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić otvorio je večeras treću po redu manifestaciju “Zimski grad”,...

15
dec2018

Upornost je - dobitna kombinac...

Dvadesetšestogodišnji Goran Gagić iz kozarskog sela Kijevci na rodnom imanju od oko pet hektara živi...

14
dec2018

Raspored turnira 3x3 "Dje...

Humanitarni turnir 3x3 "Djeca djeci" brojaće 43 ekipe. Kompletan raspored i satnica. Teren 1 SATNICA...

14
dec2018

Zimska rezidba krušaka

Savjete kako orezivati krušku dobili smo od ing. Bojana Kecmana iz “Resora za pruženje stručnih uslu...