Članovi Aktiva mladih Srpske demokratske stranke Gradiška, povodom Dana Republike poklonili su danas Narodnoj biblioteci u Gradišci određen broj knjiga čiji je autor dr Radovan Kradžić, prvi predsjednik Republike Srpske i nekoliko knjiga drugih autora  čija je tematika vezana za život i rad Radovana Kradžića.

Zoran Vekić, predsjednik Aktiva mladih SDS-a Gradiška rekao je da je ovo mali doprinos mladih SDS-a obilježavanju slave i  Dana Republike Srpske.

„Ovo je prilika da se sjetimo čovjeka koji je u najteže dane za Republiku Srpsku bio na njenom čelu, i koji je zajedno sa borcima i tadašnjim rukovodstvom Republike Srpske najzaslužniji za njen nastanak“ dodao je Vekić.ž

Snježana Miljković, direktorica Narodne biblioteke Gradiška zahvalila je omladini SDS-a na poklonjenoj građi i dodala je je svaka knjiga dobro došla jer na taj način biblioteka obogaćuje svoj fond.

„Osnovni cilj svake biblioteke jeste da ima bogat i raznovrstan knjižni fond, da svaki čitalac bude zadovoljan, zato smo zahvalni svima koji naprave ovakvu akciju“dodala je Miljkovićeva.

Ovom prilikom uručene su članske karte za nekoliko članova Aktiva mladih SDS-a.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
sep2018

Tragična priča o sjajnom glumc...

Potresnu životnu priču o legendarnom Perhanu iz "Doma za vješanje" ne bi izrežirao ni Kusturica...

19
sep2018

Zaposli se u Kini kao nastavni...

Želite da radite u Kini kao nastavnik engleskog? Komunikativni ste, motivisani i volite rad sa djec...

19
sep2018

Manastir Nikolje - Najstarija...

Šumovita i stjenovita klisura koju rijeka Zapadna Morava prosijeca probijajući se između visokih pla...

19
sep2018

Kako je crna princeza jugoslov...

Margita Stefanović Magi bila je klavijaturistkinja grupe EKV koja je do danas postala jedna od ikona...