Članovi Aktiva mladih Srpske demokratske stranke Gradiška, povodom Dana Republike poklonili su danas Narodnoj biblioteci u Gradišci određen broj knjiga čiji je autor dr Radovan Kradžić, prvi predsjednik Republike Srpske i nekoliko knjiga drugih autora  čija je tematika vezana za život i rad Radovana Kradžića.

Zoran Vekić, predsjednik Aktiva mladih SDS-a Gradiška rekao je da je ovo mali doprinos mladih SDS-a obilježavanju slave i  Dana Republike Srpske.

„Ovo je prilika da se sjetimo čovjeka koji je u najteže dane za Republiku Srpsku bio na njenom čelu, i koji je zajedno sa borcima i tadašnjim rukovodstvom Republike Srpske najzaslužniji za njen nastanak“ dodao je Vekić.ž

Snježana Miljković, direktorica Narodne biblioteke Gradiška zahvalila je omladini SDS-a na poklonjenoj građi i dodala je je svaka knjiga dobro došla jer na taj način biblioteka obogaćuje svoj fond.

„Osnovni cilj svake biblioteke jeste da ima bogat i raznovrstan knjižni fond, da svaki čitalac bude zadovoljan, zato smo zahvalni svima koji naprave ovakvu akciju“dodala je Miljkovićeva.

Ovom prilikom uručene su članske karte za nekoliko članova Aktiva mladih SDS-a.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2018

Poziv za besplatnu obuku opera...

UG Mreža novih ideja objavilo javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama...

18
jun2018

Tamjan i njegova upotreba

Tamjan i kađenje su ustvari dva pojma: materija i radnja. I jedno i drugo je u našoj svijestii vezan...

17
jun2018

To je najbolji navijački film...

Kada se priča o filmu, kada treba da ga gledamo, a kada se za taj pojam veže još jedna stvar koja je...

17
jun2018

„Krajina osiguranje“ naplatilo...

Krajina osiguranje naplatilo je 680.000 KM od opštine Gradiška na osnovu pravosnažne presude koju je...