Članovi Aktiva mladih Srpske demokratske stranke Gradiška, povodom Dana Republike poklonili su danas Narodnoj biblioteci u Gradišci određen broj knjiga čiji je autor dr Radovan Kradžić, prvi predsjednik Republike Srpske i nekoliko knjiga drugih autora  čija je tematika vezana za život i rad Radovana Kradžića.

Zoran Vekić, predsjednik Aktiva mladih SDS-a Gradiška rekao je da je ovo mali doprinos mladih SDS-a obilježavanju slave i  Dana Republike Srpske.

„Ovo je prilika da se sjetimo čovjeka koji je u najteže dane za Republiku Srpsku bio na njenom čelu, i koji je zajedno sa borcima i tadašnjim rukovodstvom Republike Srpske najzaslužniji za njen nastanak“ dodao je Vekić.ž

Snježana Miljković, direktorica Narodne biblioteke Gradiška zahvalila je omladini SDS-a na poklonjenoj građi i dodala je je svaka knjiga dobro došla jer na taj način biblioteka obogaćuje svoj fond.

„Osnovni cilj svake biblioteke jeste da ima bogat i raznovrstan knjižni fond, da svaki čitalac bude zadovoljan, zato smo zahvalni svima koji naprave ovakvu akciju“dodala je Miljkovićeva.

Ovom prilikom uručene su članske karte za nekoliko članova Aktiva mladih SDS-a.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jan2018

Završena izgradnja sistema vod...

Komunalno preduzeće „Vodovod“ iz Srpca završilo je realizaciju projekta izgradnje sistema vodosnabd...

18
jan2018

Hoće li cijene autobuskih kara...

Kontraverzni Zakon o akcizama koji stupa na snagu od februara ove godine, dovešće do povećanja cije...

18
jan2018

Sutra otvaranje kružnog toka u...

KOZARSKA DUBICA - Sutra će biti organizovano zvanično otvaranje kružnog toka u centru grada čiju je...

17
jan2018

Počinje završnica, Srbija sa N...

Sinoć su odigrani posljednji mečevi prvog dijela Evropskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj. Ubjedl...