Na današnjoj sjednici Skupštine grada Gradiška odbornici su razmatrali Izvještaj o poslovanju JU „Kulturni centar“ za 2018.godinu.

Ovaj Izvještaj po mnogo čemu je specifičan, a prvenstveno po tome što je direktor JU „Kulturni centar“ Željko Blagojević, neposredno po završetku izbora izašao iz politike. Taj čin predstavlja izuzetak u političkom djelovanju i funkcionisanju sveopšte partokratije i sitnih političkih interesa, kojima smo iz dana u dan okruženi i nezadovoljstva koje politika stvara određenim potezima, svima nama koji živimo u Gradišci, Republici Srpskoj i BiH.

Jednoglasno usvajanje Izvještaja predstavlja punu podršku viziji i politici Kulturnog centra, i svemu onome što smo u proteklom periodu, na izmaku drugog mandata direktora Željka Blagojevića, osmislili i realizovali i iskomunicirali sa građanima.

Komunicirali smo sa građanima i radili u interesu grada ,a ne političkih partija. Skupština grada Gradiške, usvajanjem Izvještaja o poslovanju KC, je potvrdila dignitet ovog tijela i dala punu podršku svemu onome što se radilo u Kulturnom centru i dala snažni vjetar u leđa da nastavimo sa našom vizijom i svim onim progresivnim aktivnostima koje pripremamo. Skupština grada je potvrdila da se izdigla iznad partokratije i malih političkih interesa i stavila nam obavezu ali i odgovornost, da u narednom periodu još snažnije služimo gradu i ljudima koji žive u njemu. Da naš grad učinimo ugodnijim i srećniji mjestom za življenje svima.

Aktuelna politika našeg grada potvrdila je da se Gradiška snažno gradi i krupnim koracima ide naprijed.

Velika zahvalnost timu Kulturnog centra, koji je većim dijelom bio homogen i okupljen oko naše ideje i načina na koji smo radili i kako ćemo raditi ubuduće.

Volimo naš grad, volimo našu Republiku i činimo je ljepšim mjestom za život svih nas!

Direktor JU „Kulturni centar“ Željko Blagojević

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
avg2019

Na rasporedu drugo kolo u PFL...

Nakon početnih devedeset minuta odigranih prethodnog vikenda, ovog su na rasporedu svi susreti drugo...

23
avg2019

Otac i sin iskopavali, pa prod...

Protiv Željka i njegovog sina Ilije Slijepčevića iz Kozarske Dubice pripadnici MUP Republike Srpske...

23
avg2019

Zet na slobodi, punac i dalje...

Goran Mirković (39) koji je u srijedu naveče u Lamincima kod Gradiške tokom sukoba zabio sjekiru u g...

23
avg2019

Osam timova u borbi za titulu:...

Lopta će se ovog vikenda zakotrljati i u najnižem rangu takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Re...