Na današnjoj sjednici Skupštine grada Gradiška odbornici su razmatrali Izvještaj o poslovanju JU „Kulturni centar“ za 2018.godinu.

Ovaj Izvještaj po mnogo čemu je specifičan, a prvenstveno po tome što je direktor JU „Kulturni centar“ Željko Blagojević, neposredno po završetku izbora izašao iz politike. Taj čin predstavlja izuzetak u političkom djelovanju i funkcionisanju sveopšte partokratije i sitnih političkih interesa, kojima smo iz dana u dan okruženi i nezadovoljstva koje politika stvara određenim potezima, svima nama koji živimo u Gradišci, Republici Srpskoj i BiH.

Jednoglasno usvajanje Izvještaja predstavlja punu podršku viziji i politici Kulturnog centra, i svemu onome što smo u proteklom periodu, na izmaku drugog mandata direktora Željka Blagojevića, osmislili i realizovali i iskomunicirali sa građanima.

Komunicirali smo sa građanima i radili u interesu grada ,a ne političkih partija. Skupština grada Gradiške, usvajanjem Izvještaja o poslovanju KC, je potvrdila dignitet ovog tijela i dala punu podršku svemu onome što se radilo u Kulturnom centru i dala snažni vjetar u leđa da nastavimo sa našom vizijom i svim onim progresivnim aktivnostima koje pripremamo. Skupština grada je potvrdila da se izdigla iznad partokratije i malih političkih interesa i stavila nam obavezu ali i odgovornost, da u narednom periodu još snažnije služimo gradu i ljudima koji žive u njemu. Da naš grad učinimo ugodnijim i srećniji mjestom za življenje svima.

Aktuelna politika našeg grada potvrdila je da se Gradiška snažno gradi i krupnim koracima ide naprijed.

Velika zahvalnost timu Kulturnog centra, koji je većim dijelom bio homogen i okupljen oko naše ideje i načina na koji smo radili i kako ćemo raditi ubuduće.

Volimo naš grad, volimo našu Republiku i činimo je ljepšim mjestom za život svih nas!

Direktor JU „Kulturni centar“ Željko Blagojević

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
jan2020

Švercuju pancire, ptice i kont...

Stolice, pomfrit rezač, sir za picu, rukavice za dlake, četka za čišćenje, igračke, odstrijeljene p...

23
jan2020

Dual "lovi" na podru...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška od sutra do 24. februara pojačano će...

22
jan2020

Banjalučani i dalje žele Zakar...

Nakon deset dana rada na pripremama za proljećni dio sezone šef stručnog štaba Borca Branislav Krun...

22
jan2020

Nezaposlenost više nije osnova...

Građani koji su preko Zavoda za zapošljavanje ostvarivali pravo na zdravstveno osiguranje, umjesto u...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka