Povodom božićnih i novogodišnjih praznika, Odbor žena DNS-a Gradiška posjetio je JPU „Lepa Radić“ i mališanima u novoizgrađenoj prostoriji poklonio televizor. Novogodišnjim paketićima su obradovali i mališane iz Dnevnog centra „Mi smo dio vas“.

Predsjednica Odbora žena DNS-a Gradiška Vanja Vidović Janjanin istakla je da je cilj DNS-a da prepozna problem ili nedostatak u društvu i da pomogne na svoj način.

„ Tako smo prilikom otvaranja nove prostorije u vrtiću u dogovoru sa direktoricom Ivaštanin doprinijeli komoditetu djece kupivši im LED TV, koji je jedini ispravan ove vrste u navedenoj ustanovi. Pokazali smo empatiju i prema djeci sa smetnjama u razvoju upriličivši im gostovanje Djeda Mraza uoči Pravoslavne Nove godine.Djeca su se obradovala, a poruka bi bila da se češće trebamo osvrtati na najosjetljivije kategorije društva“ dodala je Vanja Vidović Janjanin.

Predsjednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Dragoslav Šinik zahvalio je na poklonima i poručio da je ovom udruženju svaka pomoć dobro došla, jer dosta je mališana koji koriste usluge ovog Dnevnog centra, i da je pogotovo srećan jer su ovim gestom mališani barem nakratko obradovani tokom ovih prazničnih dana.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
sep2018

Tragična priča o sjajnom glumc...

Potresnu životnu priču o legendarnom Perhanu iz "Doma za vješanje" ne bi izrežirao ni Kusturica...

19
sep2018

Zaposli se u Kini kao nastavni...

Želite da radite u Kini kao nastavnik engleskog? Komunikativni ste, motivisani i volite rad sa djec...

19
sep2018

Manastir Nikolje - Najstarija...

Šumovita i stjenovita klisura koju rijeka Zapadna Morava prosijeca probijajući se između visokih pla...

19
sep2018

Kako je crna princeza jugoslov...

Margita Stefanović Magi bila je klavijaturistkinja grupe EKV koja je do danas postala jedna od ikona...