Povodom božićnih i novogodišnjih praznika, Odbor žena DNS-a Gradiška posjetio je JPU „Lepa Radić“ i mališanima u novoizgrađenoj prostoriji poklonio televizor. Novogodišnjim paketićima su obradovali i mališane iz Dnevnog centra „Mi smo dio vas“.

Predsjednica Odbora žena DNS-a Gradiška Vanja Vidović Janjanin istakla je da je cilj DNS-a da prepozna problem ili nedostatak u društvu i da pomogne na svoj način.

„ Tako smo prilikom otvaranja nove prostorije u vrtiću u dogovoru sa direktoricom Ivaštanin doprinijeli komoditetu djece kupivši im LED TV, koji je jedini ispravan ove vrste u navedenoj ustanovi. Pokazali smo empatiju i prema djeci sa smetnjama u razvoju upriličivši im gostovanje Djeda Mraza uoči Pravoslavne Nove godine.Djeca su se obradovala, a poruka bi bila da se češće trebamo osvrtati na najosjetljivije kategorije društva“ dodala je Vanja Vidović Janjanin.

Predsjednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Dragoslav Šinik zahvalio je na poklonima i poručio da je ovom udruženju svaka pomoć dobro došla, jer dosta je mališana koji koriste usluge ovog Dnevnog centra, i da je pogotovo srećan jer su ovim gestom mališani barem nakratko obradovani tokom ovih prazničnih dana.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

11
dec2018

Mjesec (borbe protiv) ovisnost...

Nekada je droga bila strašna, svi su je se plašili, bježali od pomisli da im se komšija na kraju sel...

11
dec2018

PU Gradiška obilježila Međunar...

Policijska uprava Gradiška, javnom kampanjom koju je organizovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova R...

11
dec2018

Mladi na selu: „Hoću da sam sv...

Na petnaestak kilometara od Banjaluke na glavnom putu prema Prijedoru smješteno je lijepo i pitomo n...

09
dec2018

Kaliopi i ja

Početi iz početka... nikad nije lako... poprilično smarajuće, ali vrijedi, jer pretočiti interne rij...