Selidbe

U Gradišci je danas počeo sa radom Forum za bezbjednost građana - savjetodavno tijelo koje služi za interakciju između građana i institucija, ustanova, gradske uprave, udruženja građana i nevladinih organizacija, rekao je nakon konstitutivne sjednice Foruma gradonačelnik Zoran Adžić.

"Na prvoj konstitutivnoj sjednici smo konstatovali da je bezbjednost građana, imovine i privrednih subjekata na prostoru Gradiške na zadovoljavajućem nivou."

Prvi čovjek Gradiške je istakao da u narednom periodu očekuje da Forum za bezbjednost građana bude organ koji će davati konkretne prijedloge i preporuke gradskim, ali i višim nivoima vlasti.

Forum broji trinaest članova a za predsjendika je izabran Rade Cumbo, dok je zamjenik Milenko Pavlović.

Uz gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića i predsjednika Skupštine Milenka Pavlovića, članovi Foruma su i načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić, komunalni policajac - koordinator Trivun Janjetović, šef Odsjeka Civilne zaštite Slobodan Кnežević, komandir Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković.

Članovi Foruma su i direktor Doma zdravlja Gradiška Vesna Čelić, predsjednica Aktiva direktora osnovnih škola Rajna Soldat, te predstavnici mjesnih zajednica; predsjednica Savjeta MZ Senjak Danka Mikić, predsjednik Savjeta MZ Orahova Muris Hevešević i predsjednik Savjeza MZ Gornji Podgradci Zvjezdan Panić.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

27
feb2020

Proizvodnjom ljekovitog bilja...

Dvadeset članica Udruženja žena iz Srpca zainteresovano je za proizvodnju i preradu ljekovitog bilj...

27
feb2020

Žuti i narandžasti meteoalarmi...

Evropski meteorološki servis "Meteoalarm" za danas i je aktivirao žuti meteoalarm za veći dio Bosne...

27
feb2020

Vatrogasci imaju pune ruke pos...

Vatrogasci širom RS posljednjih dana imaju pune ruke posla i upozoravaju da su ljudska nepažnja i ne...

27
feb2020

Održan stručno-edukativni skup...

Veoma je značajno da poljoprivredni proizvođači u Republici Srpskoj budu upoznati o svojim pravima i...