U Gradišci je danas počeo sa radom Forum za bezbjednost građana - savjetodavno tijelo koje služi za interakciju između građana i institucija, ustanova, gradske uprave, udruženja građana i nevladinih organizacija, rekao je nakon konstitutivne sjednice Foruma gradonačelnik Zoran Adžić.

"Na prvoj konstitutivnoj sjednici smo konstatovali da je bezbjednost građana, imovine i privrednih subjekata na prostoru Gradiške na zadovoljavajućem nivou."

Prvi čovjek Gradiške je istakao da u narednom periodu očekuje da Forum za bezbjednost građana bude organ koji će davati konkretne prijedloge i preporuke gradskim, ali i višim nivoima vlasti.

Forum broji trinaest članova a za predsjendika je izabran Rade Cumbo, dok je zamjenik Milenko Pavlović.

Uz gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića i predsjednika Skupštine Milenka Pavlovića, članovi Foruma su i načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić, komunalni policajac - koordinator Trivun Janjetović, šef Odsjeka Civilne zaštite Slobodan Кnežević, komandir Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković.

Članovi Foruma su i direktor Doma zdravlja Gradiška Vesna Čelić, predsjednica Aktiva direktora osnovnih škola Rajna Soldat, te predstavnici mjesnih zajednica; predsjednica Savjeta MZ Senjak Danka Mikić, predsjednik Savjeta MZ Orahova Muris Hevešević i predsjednik Savjeza MZ Gornji Podgradci Zvjezdan Panić.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
sep2019

Danas je "Dan bez automob...

Ekološka akcija "Dan bez automobila" biće promovisana i u Gradišci, kada će se ulica u centru grada...

21
sep2019

Inspektori pretresaju stočne p...

Veterinarski inspektori iz Gradiške uz asistenciju policije preduzeli su rigorozne mjere na stočnim...

21
sep2019

Izložba Tajane Dedić-Starović...

Oduvek me je interesovala čovekova priroda, njegovi instinkti, impulsi, svest i kako svi mi funkcion...

21
sep2019

Srpčani traže veće penzije

Prosječna penzija u Republici Srpskoj u julu ove godine iznosila je 382 KM, a u Srpcu svega 315 KM,...