Narodni poslanici iz Gradiške su prikazali svoju imovinu u imovinskom kartonu, a detalje vam donosi portal ''Micro mreža''.

Najstariji poslanik Narodne skupštine Republike Srpske, Dane Malešević upisao je 860 KM penzije i godišnja primanja na osnovu isplaćenih plata u iznosu od 29 hiljada maraka. Malešević posjeduje i nedovršenu kuću u iznosu od 100 hiljada KM, poslovni prostor od 15 kvadrata u iznosu od 30 hiljada KM. Najstariji poslanik posjeduje i vozilo marke Re'no Clio' čija je cijena kako je naveo pet hiljada maraka, kao i ušteđevine u iznosu od 20 hiljada KM. Malešević je težak po kartonu 155 hiljada KM.

Mladi Maleševićev kolega Denis Šulić (SNSD), nema imovinu, a prijavio je 24 250 KM prihoda tokom ove godine po osnovu plate. Šulićev partijski kolega Ognjen Žmirić je za dvije godine zaradio 59 400 KM na osnovu isplaćenih plata. Žmirić posjeduje stan od 85 kvadrata vrijednosti 130 hiljada KM, vozilo marke 'Golf 5' koje košta 12 hiljada KM, kao i stan sa garažom vrijednosti 24 hiljade KM. Žmirić ima i kreditno zaduženje koje je podigao ove godine u iznosu od 20 hiljada KM u NLB banci. Kako ističe Žmirić pomenuti stan od 85 kvadrata je nasljedio od roditelja. Supruga Dane Maleševića prima penziju u iznosu od 440 KM, te posjeduje zemljište od 800 kvadrata vrijednosti četiri hiljade KM i štednju od 20 hiljada KM.

Treći SNSD-ov poslanik, odnosno poslanica Ranka Perić-Romić ima mjesečnu platu kao profesor na univerzitetu u iznosu od 1650 KM, te poslanički paušal u iznosu od 1750 KM. Profesorica Romić posjeduje stan od 46 kvadrata, čija je cijena 60 hiljada KM i automobil 'Fiat Bravo' čija je vrijednosti 1000 KM. Romić posjeduje i kredit u NLB banci u iznosu od 65 hiljada KM. Iako podaci za supruga Ranke Perić-Romić nisu ažurirani, prema posljednjim on ima platu 500KM, stan od 30 kvadrata vrijednosti 45 hiljada KM i automobil 'Pasat' vrijednosti 15 hiljada KM.
 
Poslanik PDP-a u NSRS Milan Švraka je iskazao 2300 KM plate koju prima kao anesteziolog u gradiškoj bolnici, te 1785 KM poslaničke naknade, što je ukupno po osnovu plate koju Švraka prima 4085KM. Švraka ima i stan od 60 kvadrata čija ja vrijednost 50 hiljada KM, kao i vozila marke 'Opel Vectra' i 'Toyota Yaris' čija je ukupna vrijednost 13 hiljada KM. Doktor Švraka ima i kreditno zaduženje u iznosu od 15 hiljada KM koje mu ističe 2022. godine. Švrakina supruga posjeduje stan od 75 kvadrata čija je vrijednost 70 hiljada KM, kao i kreditno zaduženje od naredne godine u iznosu od sedam hiljada KM, te kuću koju je naslijedila vrijednosti 50 hiljada KM.
 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

Sutra svečani doček za zlatnu...

Svečani doček za zlatnu teniserku grada Gradiška, koja je naš grad proslavila u dalekoj Americi, osv...

13
dec2019

Odgađa se izbor najboljih fudb...

Usljed blokade rada Fudbalskog saveza Republike Srpske, zbog intervencije Republičke uprave za inspe...

13
dec2019

Film "Djeca Kozare"...

Režiser Lordan Zafranović izjavio je da je potpuno razočaran što Filmski centar Srbije treći put ni...

13
dec2019

Inspekcija zabranila rad FSRS,...

Republička uprava za inspekcijske poslove Republike Srpske zabranila je rad Fudbalskom savezu RS ka...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka