Prema nedavno završenom istraživanju, koje je sprovela renomirana inostrana agencija za istraživanje javnog mnjenja, (istraživanje rađeno u periodu od 22. februara do 6. marta) na teritoriji opštine Gradiška kako Insajder.ba ekskluzivno saznaje, najveći rejting među stanovnicima ove opštine ima SNSD sa 27,1%!

Novo je u odnosu na ranije rejtinge stranaka da je na drugom mjestu u Gradišci izbio DNS koji je pretekao SDS! DNS ima rejting od 11,4%, a SDS ima 11,3%. Na četvrtom mjestu je PDP sa 10,9%, a slijedi ga Ujedinjena Srpska sa 9,9%. Šesta partija po rejtingu u Gradišci je Napredna Srpska – Goran Đorđić sa rejtingom od 5,2%, dok je sedmo mjesto pripalo Socijalističkoj partiji sa 4,2%.

Istarživanje je rađeno na uzorku od 285 građana gradiške opštine, a 200 građana je anketirano direktno “licem u lice” na terenu, a 85 telefonskom anketom. U anketi je učestvovalo 62% muškaraca i 38% žena.

Uzmemo li u obzir rezultate od prethodnih lokalnih izbora iz forografije je jasno vidljivo kako je došlo do primjetnih promjena. Najveći pad doživio je SDS, a najveći rast DNS.

/insajder.ba/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
sep2018

Tragična priča o sjajnom glumc...

Potresnu životnu priču o legendarnom Perhanu iz "Doma za vješanje" ne bi izrežirao ni Kusturica...

19
sep2018

Zaposli se u Kini kao nastavni...

Želite da radite u Kini kao nastavnik engleskog? Komunikativni ste, motivisani i volite rad sa djec...

19
sep2018

Manastir Nikolje - Najstarija...

Šumovita i stjenovita klisura koju rijeka Zapadna Morava prosijeca probijajući se između visokih pla...

19
sep2018

Kako je crna princeza jugoslov...

Margita Stefanović Magi bila je klavijaturistkinja grupe EKV koja je do danas postala jedna od ikona...