Prema nedavno završenom istraživanju, koje je sprovela renomirana inostrana agencija za istraživanje javnog mnjenja, (istraživanje rađeno u periodu od 22. februara do 6. marta) na teritoriji opštine Gradiška kako Insajder.ba ekskluzivno saznaje, najveći rejting među stanovnicima ove opštine ima SNSD sa 27,1%!

Novo je u odnosu na ranije rejtinge stranaka da je na drugom mjestu u Gradišci izbio DNS koji je pretekao SDS! DNS ima rejting od 11,4%, a SDS ima 11,3%. Na četvrtom mjestu je PDP sa 10,9%, a slijedi ga Ujedinjena Srpska sa 9,9%. Šesta partija po rejtingu u Gradišci je Napredna Srpska – Goran Đorđić sa rejtingom od 5,2%, dok je sedmo mjesto pripalo Socijalističkoj partiji sa 4,2%.

Istarživanje je rađeno na uzorku od 285 građana gradiške opštine, a 200 građana je anketirano direktno “licem u lice” na terenu, a 85 telefonskom anketom. U anketi je učestvovalo 62% muškaraca i 38% žena.

Uzmemo li u obzir rezultate od prethodnih lokalnih izbora iz forografije je jasno vidljivo kako je došlo do primjetnih promjena. Najveći pad doživio je SDS, a najveći rast DNS.

/insajder.ba/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2018

Poziv za besplatnu obuku opera...

UG Mreža novih ideja objavilo javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama...

18
jun2018

Tamjan i njegova upotreba

Tamjan i kađenje su ustvari dva pojma: materija i radnja. I jedno i drugo je u našoj svijestii vezan...

17
jun2018

To je najbolji navijački film...

Kada se priča o filmu, kada treba da ga gledamo, a kada se za taj pojam veže još jedna stvar koja je...

17
jun2018

„Krajina osiguranje“ naplatilo...

Krajina osiguranje naplatilo je 680.000 KM od opštine Gradiška na osnovu pravosnažne presude koju je...